Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål

Fri fragt
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
vidaXL bærbar campinggrill 60x22,5x33 cm stål
229 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Nyd en lækker udendørsmiddag med vores foldbare kulgrill! Den foldbare udendørsgrill er ideelt til rejsende, vandrere og andre naturelskere. Vores praktiske grill kan bruges som en bordgrill eller en fritstående grill (på jorden). Campinggrillen er nem at opsætte med et par enkelte trin. Ventilationshullerne i siden tillader lufttilførsel for et bedre grillresultat. Grillen er lavet af stål med en elektroforetisk belægning, og den er resistent over for korrosion og høje temperaturer. Askebakken og madlavningsristen er aftagelige, hvilket gør dem lette at rengøre. Med denne bærbare grill er spontane, udendørs grillfester lettere end nogensinde før. Uanset om det er i parken eller på en campingtur, er den bærbare grill et ideelt valg takket være det sammenklappelige design og lette vægt. Denne kulgrill skaber også en dejlig stemning, når du og dine venner nyder den indbydende duft af grillet mad og varmen fra det knitrende kul. Bemærk venligst: Brug altid kulgrillen på en flad, stabil overflade. Anvend ikke grillen i et indelukket og/eller beboet rum, fx huse, telte, campingvogn, autocampere eller både. Der er fare for dødsfald ved kulilteforgiftning.
 • Farve: Sort
 • Materiale: Stål med elektroforetisk belægning
 • Mål: 60 x 22,5 x 33 cm
 • Mål, madlavningsrist: 57 x 19 cm
 • Aftagelig rist og askebakke
 • Foldbar, nem at opsætte
 • Kan bruges på jorden og bordet
 • Montering påkrævet: Ja
 • SKU:46610
 • EAN:8719883719221

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .