Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Ubbink Neveda vandfald rustfrit stål 60 cm med LED-lys

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
-5%
Ubbink Neveda vandfald rustfrit stål 60 cm med LED-lys
Ubbink Neveda vandfald rustfrit stål 60 cm med LED-lys
Ubbink Neveda vandfald rustfrit stål 60 cm med LED-lys
Ubbink Neveda vandfald rustfrit stål 60 cm med LED-lys
1929 kr.
Vejledende pris: 2040 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette Nevada vandfald i rustfrit stål vil med sit moderne og eksklusive design blive et sandt blikfang. Vandfaldet kan nemt monteres på en væg. Det er lavet af 304 rustfrit stål og vil holde i mange år. De indbyggede LED-lys giver en flot effekt om aftenen. Bestil dette Ubbink havevandfald, og skab en afslappende og fredfyldt stemning med vand i din egen have. For at skabe dette smukke vandfald er det vigtigt, at du vælger en pumpe med den rette kapacitet. Til dette Nevada 60 fra Ubbink, afhængigt af højdeforskellen mellem vandet og vandfaldet, skal du bruge en pumpe med følgende kapacitet: Højdeforskel 50 - 100 cm: Anbefalet pumpekapacitet 2000-4000 l/t Højdeforskel 150 cm: Anbefalet pumpekapacitet 10000-12000 l/tHøjdeforskel 200 cm: Anbefalet pumpekapacitet 12000 - 15000 l/tHøjdeforskel 250 cm: Anbefalet pumpekapacitet 15000-18000 l/t
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Produktmål: 13 x 60 x 33 cm
 • Med 1 hun-gevind og 25 mm slangeforbindelse
 • Strømforsyning: 230 V~, 50 Hz
 • Transformator: 230 V~ / 12 V~, (TDC 10,5-12 W), IP X4
 • Længde, strømkabel: 5 m
 • Effekt: Maks. 4 W
 • 35 hvide LED-lys
 • Vandfaldet er ikke beregnet til brug i vand, der indeholder klor og salt
 • Monteringsmaterialer medfølger
 • Anbefalet pumpe:
 • For vandfaldshøjde 30-40 cm: SKU 401406 Ubbink springvandspumpe Xtra 3900
 • Til vandfaldshøjde 50-60 cm: SKU 403744 Ubbink damspringvandspumpe Elimax 6000
 • SKU:401384
 • EAN:8711465121095

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.