Smartwares SmartHomePro SH8-90901 Trådls stikdåse

Smartwares SmartHomePro SH8-90901 Trådls stikdåse
Tip en ven
239 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Kontroller dit energiforbrug med Smartwares-energikontakt I PRO Series. Du kan overvåge energiforbruget for alle enheder, der er forbundet med det intelligente stik, via din smartphone, hvis kontakten er forbundet med PRO Series-link. Du kan også konfigurere skemaer for automatisk til- og frakoble dine enheder. Derved spares der masser af energi.

Tilslut det intelligente stik til en stikkontakt og forbind det med PRO Series-link - så kan du måle energiforbruget for alle netværksforbundne enheder. Ved hjælp af den gratis HomeWizard Link-app kan du følge med på din smartphone - uanset hvor og hvornår du er. Du kan også nemt tænde og slukke for din intelligente kontakt ved at klikke på en knap eller ved hjælp af en tidsplan, der er konfigureret i app'en.

Nem opsætning
Energistikket er en del af PRO Series og er derfor kompatibel med link-gatewayen. Linket forbinder det intelligente stik med dit hjemmenetværk via den gratis HomeWizard Link-app, så du kan styre din forbundne enhed via din smartphone. I app'en kan du konfigurere tidsgiver, så det netværksforbundne apparat til- og frakobles på det ønskede tidspunkt. Ved hjælp af app'en kan du også til- og frakoble enheden fra hvor som helst i verden.

Sænk din strømregning
Ved hjælp af app'en kan du se, hvor meget energi de apparater, der er tilsluttet til energistik, bruger. På denne måde kan du styre energiforbruget ved at tænde og slukke dine enheder fra et hvilket som helst sted i verden via din smartphone. Desuden kan du indstille tidsbaserede skemaer eller automatisk slukke enheder baseret på din aktuelle position. For eksempel kan du lade din ventilator slukke, når du forlader huset. Den nemmeste måde at spare energi på.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 145 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 100 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 62 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »