Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Royalty Pets CT-2.486: Cat Tree - Coco

1 / 1

Royalty Pets CT-2.486: Cat Tree - Coco

229 kr.

-67%

Rek pris. 699 kr.
Designet med perfekt katteøvelse, tilbyder dette kattetræ en platform med forskellige sjove ting, der giver dit kæledyr mulighed for at hoppe, springe, springe over, ridse, hvile og tage en lur til sit hjerte. Med et trin, en hule, en rebstang og et
Læs mere

Designet med perfekt katteøvelse, tilbyder dette kattetræ en platform med forskellige sjove ting, der giver dit kæledyr mulighed for at hoppe, springe, springe over, ridse, hvile og tage en lur til sit hjerte. Med et trin, en hule, en rebstang og et sødt hængende muselegetøj får din kat en perfekt dag at lege. Dette kan også være et hyggeligt sted at nappe eller bare se på ting over jorden. Kattetræet giver din katteelsker optimale overflader til at skærpe klør, et sjovt sted at lege og en måde at vise imponerende klatring og springevne på. Bedst af alt er, at Scratch Tree with Steps er klædt med en plys fløjlsagtig overflade for ekstra komfort og stil og stolpe indpakket i sisal reb, det giver et holdbart design, der passer til din kat. Derudover hjælper det også med at holde dit kæledyr væk fra dine dyre møbler.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .