Projektor CREMOTECH Laser Beam Pro C200 Hvid

Projektor CREMOTECH Laser Beam Pro C200 Hvid
Tip en ven
4290 kr
fra 225 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Øjne sikker laser klasse 1 med mindre end 1 MW ydeevne
Laser Beam Pro er udstyret med en klasse 1-øjne sikker laserteknologi udstyret, således at laserstrålen til vores øjne helt er ufarlig. Laser-projektor tilbyder også en virkelig fokusfrit seeroplevelse. Det projicerede billede er altid klar, skarp og fokuseret, også når den projektion på ujævne overflader bevæger sig.

Mindste trådløs computer projektor
Den kompakte størrelse på ca. 13,9 x 7,1 x 1,8 cm og den lave vægt på ca. 260 gram gør Laser Beam Pro til den perfekte bærbare projektor. Det indbyggede genopladelige batteri kan op til 2 timers løb. Du forlænge den spilletid, ved at tilslutte projektoren.

Operativsystem med intern hukommelse
Udstyret med Android-operativsystem "Lollipop, quad core-processor og 1 GB RAM er Laser Beam Pro som en mini-computer. Du kan afspille videofiler, der i den interne hukommelse (8 GB), en microSD-kort (understøtter kun SD HC, der bruger FAT-filsystem) eller et USB-stik (understøtter host 2.0) er gemt. Multitasking-optimal quad core-processor hjælper dig endda, mange opgaver samtidigt.

Forskellige porte og højtydende image
Laser Beam Pro giver dig den lyseste seeroplevelse på markedet for bærbare laser-projektorer. Med en maksimal lysstyrke på 200 lumen er de projektioner også i et godt belyste omgivelser klart og skarpt. Det understøtter også den førende 4K-indgangen og 768 progressiv HD-udgang, som ingen anden bærbar projektor kan nå. Skærmens størrelse kan på ca. 20 tommer på 150 tommer udvides, at projektoren videre flytter føleren væk fra væggen.

Brug den som en smartphone.
Tilslut Laser Beam Pro direkte med Wi-Fi og upload dine yndlings-apps fra Google Play Store. Dekorere projektoren med dine yndlings-programmer som Netflix, Powerpoint, Excel, spil apps, Media Player og mere og brug den som din smartphone.
De kan Laser Beam Pro også til din smartphone eller tablet-pc og skærmene i mobile enheder direkte til din projektor og opefter.

Bluetooth& indbygget højttaler
Bluetooth V4.0 gør det muligt at Laser Beam Pro med op til 7 forskellige enheder samtidigt. Du for eksempel tilslutte bluetooth højttaler, mus eller et tastatur med projektor.
Laser Beam Pro har også en indbygget 1-watt højttalere, så du kan nyde god lyd uden at skulle medbringe ekstra tilbehør.

Alsidige styring og keystone-indstilling
Laser Beam Pro har en brugervenlig navigation med tastatur, indbygget mus-tilstand eller fjernbetjenings-app fra din smartphone/tablet-PC. Du kan sågar som bruger en computer, skal du tilslutte en mus eller et tastatur. Indstil trapezkorrektion fra +23 til -23. Du kan de trapezkorrektion også hurtigt ved at trykke på på tastaturet for at foretage tilbage.

100% Offset & universal skruehul
Med den integrerede Wi-Fi kan du surfe på internettet, få adgang til e-mails, filer og downloade dine yndlingsapplikationer, live-streaming-se videoer og meget mere! Nyd video-streaming af YouTube & Netflix, ved at downloade app direkte på apparatet. Du kan også downloade programmer office for præsentationer i skolen eller på arbejdspladsen.
100% offset-projektion med et vandhjul clip giver dig altid en stabil position og en perfekt vinkel. Laser Beam Pro har også til stativgevind, så du kan bruge projektor med din yndlings-stativ.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 820 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 438 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 225 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »