Tilbage til toppen
Basic Pool Round Ø460 x 120 cm, White
Basic Pool Round Ø460 x 120 cm, White

1 / 2

Basic Pool Round Ø460 x 120 cm, White

5.999 kr.
Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege. Kraftig galvaniseret stålvæg
Læs mere

Her er poolpakken til familien med de lidt større børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,20 meter som giver god plads til de fleste vandlege.


Kraftig galvaniseret stålvægspool til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker en pool med lang levetid.


Kraftig galvaniseret stålvægspool fra Europas største producent GRE, som leveres komplet med effektivt og professionelt filtersystem samt skimmer. Stålvæggene er multibehandlede, hvilket betyder, at de er galvaniserede, fosfaterede, primet og lakeret for at kunne modstå det nordiske klima.


Poolens brede topkant og den vertikalt sektionerede opbygning, gør den ekstra solid og poolens kraftige PVC inderdug er anti UV-behandlet. Det sikrer, at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC’ens levetid.


Udførlig manual på nordiske sprog medfølger og for nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Se også montagefilm her http://www.swim-fun.dk/index.php/da/webshop/product/364-2701-swimmingpool-10-102l-o-3-5-1-2-meter?search=2701.


Filteranlægget er tilpasset poolens størrelse, så vandet holdes rent og indbydende.


Den store tilbehørspakke indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, Filterballs samt 3-trins sikkerhedsstige.


Poolpakken indeholder:

• Hvid stålvægspool fra GRE

• PCV liner 0,30 mm (300 my)

• Skimmersæt

• Filtersystem Classic 300 250W med slanger og spændebånd

• 700 g Filterballs

• 3-trins sikkerhedsstige A-Pool

• Manual på nordiske sprog


Bemærk at poolens garanti bortfalder i tilfælde af at poolen nedgraves.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser