Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Pool Pump Optima 33 250W

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
2195 kr.
Fri fragt
  • Forventet leveringstid:
    Kommende
    foreløbelig udgivelsesdato
    2021-05-05
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Swim & Fun Scandinavia ApS

Overvåg prisen på produktet

Et hydraulisk toptunet pumpehusdesign giver Optima pumpen en ekstra stor flowkapacitet, som er ideel når der skal mange liter igennem filtersystemet hver dag. Det gennemsigtige filterlåg gør det samtidig nemt at efterse den store indre forfilterkurv under vedligeholdelse. Og fordi ingen af motorens dele har kontakt med vandet, ligger pumpen på et højt elektrisk sikkerhedsniveau.

Pumpen kan arbejde med både klor- og saltvand

Pumpen er velegnet til at arbejde med både klorvand og saltvand (AISI-316 rustfrit stål), så der er frit valg når du skal vælge hvilken desinfektionsform du ønsker til dit badevand.

Tekniske specifikationer

Pumpehus, låg og diffuser er udarbejdet i polypropylen, som er modstandsdygtigt over for de kemiske plejemidler i poolvand, og er forstærket med glasfiber som garanterer fremragende varighed. Standard asynkron motor, forseglet mod ekstern ventilation. Motorlejer er levetidssmurte og valgt for at sikre lang varighed og lydløst arbejdsmiljø.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.