Pioneer DDJ-SR2 DJ Controller

Pioneer DDJ-SR2 DJ Controller
Tip en ven
5160 kr
fra 260 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af SoundStoreXL

Mere fra SoundStoreXL SoundStoreXL er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant SoundStoreXL, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Pioneer DJ DDJ-SR2 HARMONISK KONTROLDDJ-SR2 har dedikerede key controls til Serato DJ, så du kan styre softwarefunktionerne med et tryk på en knap. Denne 2-kanals controller er som mange af Pioneer DJ controller udstyret med flerfarvede Performance Pads og et rummeligt layout. Kompakt og 18% lettere end DDJ-SR, er DDJ-SR2 nem at transportere.Nyd en komplet pakke, herunder den nyeste version af Serato DJ samt Pitch 'n Time DJ ekspansionspakken, som giver dig mulighed for at blive kreativ med dit track's key og BPM, selv i ekstreme tempos. NØGLEFUNKTIONER SERATO PITCH'N TIME DJ CONTROLSEn række dedikerede knapper er blevet designet for at udløse de key-related funktioner i Serato DJ. Skift mellem Key Shift, Key Sync og Key Reset for at afspille med keys uden at ændre dit tempo. MULTI-COLORED PERFORMANCE PADSBrug de store, flerfarvede taktile Performance Paads til at udløse funktionerne Hot Cues, Roll and Sampler. Tryk på knapperne og se deres farve ændre sig, da de angiver den valgte pad-tilstand og afspilningsstatus. TRANSPORTABELT DESIGNTag denne controller med dig overalt, takket være de nye greb og letvægtsdesign. For enkel plug-and-play-forbindelse kan du vælge mellem USB eller AC. FLERE TILSLUTNINGERBalancerede XLR-udgange giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et professionelt PA-system, mens 2 master outs giver dig mulighed for at overvåge dine mix. Eller brug DDJ-SR2 som mixer med multiplayers eller pladespillere ved hjælp af line og phono indgange. STORE JOGHJULGodt nok er denne controller kompakt, men den har store joghjul, der giver dig et godt scratch-respons og nøjagtighed. INTEGRAL KONTROL AF SERATO DJBliv involveret i plug-and-play-kontrol af Serato DJ med dedikerede knapper til FX og avancerede funktioner som Hot cue, Slip mode, Roll og slicer. Du skal blot forbinde din pc / Mac og begynde at spille.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 965 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 510 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 260 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »