Philips Hue Calla White/Color Startkit

Philips Hue Calla White/Color Startkit
Tip en ven
949 kr
A+
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
  • 16 millioner farver
  • Brændetid: 25.000h
  • Vandtæt

Philips Hue Outdoor Calla startskit med strømadapter

Farvelæg haven med Hue Outdoor

Kontrollér din belysning af for- og baghaven
Calla er en af de nye udendørslamper med over 16 millioner farver og alle nuancer af hvidt. Denne piedestal er nem at installere, har fantastisk lys og kan styres med appen. Indstil skemaet så din have tændes automatisk eller aktivér geo-fence-funktionen i Hue-appen, så lyset automatisk byder dig velkommen hjem. Lige som resten af Hue color-lamperne har Calla adgang til over 16 millioner farver alt for at skabe den perfekte stemning. Dette udvidelseskit kommer uden en strømadapter. 
Dette basekit er udrustet med en strømadapter som du tilslutter til nærmeste stikkontakt. Hvis de skal placeres tæt på hinanden rekommanderer udvidelsespakken Calla.

-Startkit med strømadapter
-Lavspænding, kræver ingen installation af en elektriker
-Hue White and color ambiance
-16 millioner farver
-Varmhvidt – koldhvidt
-Lampens levetid: Op til 25.000h
-Materiale: Aluminium og plastik
-Farve: Sort
-Vandtæt
-2 års garanti
-LED
-1 x 8W

Tilslut og nyd de 16 millioner farver for at forstærke de flotte i din have eller brug den mere funktionelt til belysning af stiger, indkørsler eller terrasser. Dette kit indeholder 1 st. armatur. 

Ubegrænsede muligheder
-Mal udendørs med 16 millioner farver
-Skift mellem varm- eller koldhvidt lys
-Specielt lys til specielle lejligheder

Nem kontrol og komfort
-Indstil dine lamper til at byde dig velkommen hjem
-Indstil timers til din komfort
-Styr de på din egen måde

Specielt udformet til din have
-Nem at installere og bygge ude
-Strømforsørgelse medfølger
-Aluminium af høj kvalitet
-Vejrbestandig

Få fuld kontrol fra din smarte enhed med Hue bridge
-Kræver en Philips Hue Bridge

Hue White and Color Ambiance
Hue White og Color Ambiance har med den seneste teknologi indenfor belysning et enormt potentiale og fantastiske muligheder. Du kan nemt vælge mellem 16 millioner forskellige farver i Hue-appen alt med en knaptrykning. Skab en hyggelig atmosfære ved at dæmpe lyset i samme rytme som din yndlingssang. Gem din yndlingsindstilling så du senere nemt kan skifte fra den ene til den anden. Når det gælder Hue-Color, er det virkelig fantasien hos brugeren, som sætter grænserne. Skab den mest fantastiske oplevelse med din egen hjemmebelysning.

Farve
Vælg mellem 16 millioner forskellige farver i Hue-appen. Appen gør det nemt at gemme din yndlingsbelysningsindstilling og lader dig hurtigt vælge mellem forskellige temaer. Disse lamper tillader dig også at belyse din have med forskellige nuancer af hvidt lys. Fra den mere energiske dagslysindstilling til en varmere hvid om aftenen.

Synkronisér
Ved at tilslutte Hue-lamperne til Hue Bridge vil du oplev en verden af muligheder. Integrér hele dit lyssystem med Tv’et (fungerer med Philips Ambilight) eller tag spilleoplevelsen til et helt nyt niveau ved at tilslutte dit Philips Hue-system til et af det fantastiske tredjepartsprogrammer, som findes til både iOS og Android.

Sikkerhed og komfort
Gennem en teknologi som kaldes for geo-fencing kan denne lyskilde automatisk tændes eller slukkes når du kommer hjem eller forlader dit hjem. Du kan også skabe specifikke eller tilfældige skemaer, som sikrer at lampen tændes eller slukkes når du ikke er hjemme (når du rejser eller er borte om aftenen) og på den måde øger dit hjems sikkerhed.

ZigBee
Philips Hue er baseret på ZigBee. ZigBee er en standard for trådløs styring og overvågning af udrustning i hjemmet med lavt strømforbrug. Nye opdateringer og forbedringer sker trådløs og nemt direkte til Hue-produktet af softwaren.

Materiale af høj kvalitet
Med førsteklasses materiale lavet af metal af høj kvalitet, holder dette Hue produkt fra Philips vældigt længe. Smart belysningsløsning med et bredt sortiment som fungerer i alle husholdninger. 

Vejrbestandig
Specielt udformet til fugtige udendørsmiljøer. Dette produkt har bestået omfattende holdbarhedsprøver IP-godkendt (IP44, hvilket betyder holdbar mod regn og vind). Det første nummer i IP repræsenterer beskyttelse mod støv, det andet repræsenterer beskyttelse mod vand.

Dekorativ udendørsbelysning
Udendørsbelysning kan forbedre udseendet på din have, terrasse eller indkørsel. Også perfekt til aftener med venner og familie. Det er derfor Philips skabte myGarden, en serie dekorative og flotte udendørsarmaturer som kombinerer stil og funktion sømmeløst, som virkelig hjælper dig med at få det meste ud af din have.

Energieffektiv
Belysning fra Philips sparer meget energi i forhold til andre traditionelle lyskilder, hvilket hjælper dig med at spare penge og formindske den negative miljøpåvirkning. 

Levetid
Denne udendørsbelysning har en levetid på cirka 25 tusind timer (hvilket svare til omkring 25 års brug baseret på en gennemsnitlig anvendelse på 3 timer om dagen) sammen med cirka 13 tusind lyscyklusser (hvilket er mere en nok til at holde hele sin levetid).

LED-lyskilde
High Power LED er udviklet af Philips og er en unik LED-modul som er beregnet til at tændes uden flimmer og giver altid perfekt og jævn belysning med kontinuerlig lysstrøm og identiske farver i alle armaturer.

Produktpakken indeholder:
1 st. Hue Calla med 0,5 meter kabel
1 st. jordspyd
AC-adapter med 2 meter kabel
1 st. forlængerledning på 5 meter

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 263 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 159 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 91 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »