Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Pangspray Selvforsvarsspray - ufarvet

1 / 1

Pangspray Selvforsvarsspray - ufarvet

109 kr.
Pangspray - Selvforsvarsspray, ufarvetEn ufarvet selvforsvarsspray som virker kraftigt og blinder en angriber i flere minutter, så du har godt med tid til at flygte fra pladsen og tilkalde hjælp. Pangspray er helt lovlig, der kræves ingen tilladelse,
Læs mere
Pangspray - Selvforsvarsspray, ufarvet

En ufarvet selvforsvarsspray som virker kraftigt og blinder en angriber i flere minutter, så du har godt med tid til at flygte fra pladsen og tilkalde hjælp. Pangspray er helt lovlig, der kræves ingen tilladelse, men sprayen må kun bruges i nødværgesituationer.

Det tager cirka 2-3 sekunder inden kroppen svarer, og reaktionerne på sprayen indfinder sig. Derefter vil personen som er blevet sprayet være blindet i ca 3-5 minutter. Efter et minuts tid opstår en isende smerte i hoved og ansigt som varer omkring et minut. I det hele taget er det en meget ubehagelig og chokerende oplevelse. Er du blevet tvunget til at anvende en Pangspray, skynd dig så hurtigt du kan til en sikker plads, og alarmér derefter politiet umiddelbart.

Pangspray fremstilles i Sverige. Produktet er ikke testet på dyr.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .