Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Panasonic KX-HNS105 Indendørssirene

Til kassen

Se også

Panasonic KX-HNS105 Indendørssirene

(0)
Skrive en anmeldelse
322 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

KX-HNS105 Indendørssirene


KX-HNS105


  • Lang rækkevidde
  • Parring med ét tryk
  • Høj lyd og blink
    • Op til 110 dB (målt ca. 10 cm fra produktet.)

 


Indendørssirene - en højlydt hjælper


Intet giver en ubuden gæst mere klar besked om, at det er på tide at komme væk, end masser af blinkende lamper og en høj alarm. Og med et støjoutput på op til 110 dB er Smart Home-indendørssirenen yderst højlydt!


* Dette produkt skal bruges sammen med centralen (KX-HNB600). Centralen følger med alle Smart Home-sæt.
Der kan registreres i alt 50 sensorer (herunder bevægelsessensorer, vindues-/dørsensorer, vandlæksensorer og glasknusningssensorer), indendørs sirener, Smart Plugs, adgangstastaturer, nøgleringfjernbetjeninger og backupbatterier på centralen.
Dette produkt kræver tilslutning til lysnettet.


 


En højlydt hjælper


Indendørssirener kan indstilles til at aktiveres som reaktion på enhver udløst bevægelsessensor, et kamera eller en dør-/vinduessensor.
Når sirenen er aktiv, tænder den for en blinkende lampe og udsender så meget støj, at ingen ubuden gæst - eller sovende familiemedlemmer - kan ignorere den.
Hvis den høje lydstyrkeindstilling på 110 dB er for meget for dig, findes der også en mindre støjende indstilling.

Klarer distancen


Panasonic Smart Home-systemet kan fungere over en rækkevidde på hele 300 meter. Det betyder, at dine kameraer, sensorer og Smart Plugs vil kunne kommunikere med hinanden - og at du vil kunne kontrollere dem - uanset hvor stort dit hjem eller din have er.


 


Ingen månedlige gebyrer


Når du først har købt dit Panasonic Smart Home-kit, er der ikke flere omkostninger. Der er ingen af de månedlige abonnementsafgifter, som normalt er forbundet med hjemmesikkerhedssystemer, og kontrol-app'en er gratis.

*Der kan blive opkrævet dataafgifter.Sikrere end Wi-Fi


Panasonic Smart Home-enheder kommunikere med hinanden via en ULE-standard (Ultra Low Energy) for trådløs kommunikation, som er usynlig for almindelige forbrugerelektronikprodukter, i stedet for via den normale Wi-Fi-teknologi, som er nem at hacke.


 


Nem opsætning


Panasonic Smart Home-system fungerer trådløst, og derfor er det utroligt nemt at sætte op. Du tilslutter blot centralen til dit netværk, downloader kontrol-app'en til din smartphone og parrer alle enhederne med centralen.
Også parringen er utroligt nem at foretage. Parringen foretages med et enkelt tryk på en knap – du skal blot trykke på en knap på hver enhed og en knap på centralen. Det er lige så nemt at tilslutte yderligere Smart Home-enheder, hvis du vælger at tilføje flere.


 


Nem at bruge


Alle Panasonic Smart Home-systemets dele kan kontrolleres fuldstændig fra din smartphone eller tablet ved hjælp af en ultra-intuitiv app.
Denne app håndterer alt fra visning af live-feeds fra dine kameraer og at tænde og slukke lamper til de advarsler, du får, hvis en vindues- eller bevægelsessensor udløses. Den kan endda afspille vuggesange i dit barns soveværelse.
Du har nærmest hele dit hjem på din smartphone.


 


Dit Smart Home-system vokser sammen med dine behov


Smart Homes avancerede netværksteknologi giver dig mulighed for at tilpasse og udvide dit system, så det passer til dine skiftende behov. Du kan bygge dit eget perfekte system ved hjælp af enhver af de enhedskombinationer, der er vist i diagrammet, og Panasonic arbejder allerede på mange andre enheder, som vil kunne tilføjes problemfrit til dit netværk, så snart de bliver tilgængelige.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.