Opranic Thor infrarød terrassevarmer m/fjernbetjening 2000 Watt

Opranic Thor infrarød terrassevarmer m/fjernbetjening 2000 Watt
Tip en ven
2399 kr
fra 149 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-7 arbejdsdage

Sælges af 24Nordic

Mere fra 24Nordic 24Nordic er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant 24Nordic, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
  • Stående terrassevarmer
Stående terrassevarmer
Fjernbetjening
Mellembølge infrarød opvarmning
Let at flytte
Kan bruges ved 10 Amps sikring

Den nye Thor-serie er en bærbar infrarød varmelegeme i sort aluminium med infrarød midtbølgevarme. Strømmen kan justeres fra 1.200 watt til 2.000 watt. Dette kan styres med fjernbetjeningen. Terrassevarmeren har selvfølgelig en roll-over beskyttelse og er godkendt til udendørs brug.Thor har den nyeste version af Opranic infrarød interlaced varme, kaldet IX teknologi. Denne teknologi er særligt god til at bruge energi til at opvarme genstandene foran varmelegemet, og brug den mindste mængde energi til at opvarme luften mellem dig og varmeren.På store terrasser er Thor et godt supplement til faste terrassevarmer, eller du kan bruge den alene som den er.Thor kan let flyttes rundt for at give dig varme, hvor du er. Flytter du til solen eller fordi vinden skifter? Intet problem, du flytter varmeren med dig. Vil du medbringe det til hytten til en weekend? Ja, gør det også. Vil du gerne have det lidt tættere, at varme dig, eller lidt længere væk for at varme hele firmaet? Bare tag fat i varmeapparatet og flyt det, hvor du vil have det. Skal effekten justeres? Brug fjernbetjeningen. Mistet fjernbetjeningen eller ude af batteriet? Tryk på knappen på varmeren. Opranic Thor er en premium bærbar infrarød radiator med IR-X teknologi og meget høj ydeevne. Fjernbetjening og justerbar effekt op til 2000W i fem trin.Med æstetisk og moderne aluminiumskasse i perle sort farve passer den ind i de mest eksklusive omgivelser. Opranic IR-X teknologi leverer mere end dobbelt liv i forhold til tidligere klassisk teknologi. IR-X varmerøret sammen med Opranics skræddersyede reflektor udstråler varme bredt og i lange afstande. Det giver en dyb varm glød, der skaber en varm atmosfære i dit værelse, der også er meget godt absorberet af mennesker. THOR med IR-X-teknologi opvarmer genstande direkte uden opvarmning af luften. Dette reducerer unødvendigt energiforbrug
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 505 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 280 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 149 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »