Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Nuance bevægelsessensor
Nuance bevægelsessensor
Nuance bevægelsessensor
Nuance bevægelsessensor
Nuance bevægelsessensor
Nuance bevægelsessensor

1 / 6

Nuance bevægelsessensor

419 kr.
bevægelsessensor Ved at tilføje en Philips Hue-bevægelsessensor til Philips Hue-systemet kan du kontrollere din belysning automatisk. Du kan placere sensoren hvor som helst i hjemmet takket være det faktum, at den er batteri
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
bevægelsessensor
Ved at tilføje en Philips Hue-bevægelsessensor til Philips Hue-systemet kan du kontrollere din belysning automatisk. Du kan placere sensoren hvor som helst i hjemmet takket være det faktum, at den er batteridrevet og helt trådløs. Aktivér belysningen ved blot at omgå den.

Tænder belysningen automatisk for nemheds skyld
- Tilbehør
- Bevægelsessensor med indbygget lyssensor

Tænd og sluk automatisk for lysrør
Aktiverer dine Philips Hue-lys, når det registrerer bevægelse. Tilslut Philips Hue bevægelsessensor til din Philips nuancebro via Philips Hue-appen, og Philips farvetone lyser automatisk, når du kommer ind i rummet. Perfekt til hall, badeværelse, kælder eller garage. Med appen kan du vælge, hvilken lyseffekt eller belysning der skal aktiveres, når der registreres bevægelse. Når sensoren ikke registrerer nogen bevægelse, slukkes lyset automatisk.

Dag og nat indstilling
Aktiverer automatisk et nattelys med blidt lys. Du kan indstille forskellig belysning til dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren aktivere klart, hvidt lys, der hjælper dig med at se bedre. Om natten kan det aktivere et blidt natlys, der er synligt uden at forstyrre, hvilket kan være godt, hvis du, din partner eller dit barn har brug for at stå op om natten.

Integreret dagslyssensor
Tænd kun for lysene, når det er nødvendigt. Takket være en indbygget lyssensor tændes kun belysningen, når det er nødvendigt. Du kan let ændre lysfølsomheden i Philips Hue-appen, så sensoren kun aktiveres, når du har brug for ekstra lys. Når sensoren ikke registrerer svækkelse af bevægelsen

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter