Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Nora 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 28L, Wi-Fi
Nora 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 28L, Wi-Fi

1 / 2

Nora 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 28L, Wi-Fi

Indgår i kampagnen: Sommerens bedste deals
2.150 kr.

-38%

3.488 kr.
Nora klimaanlægget er skabt med den skandinaviske interiørstil og det europæiske klima i tankerne. Nora klimaanlæg er en kraftfuld maskine med et anbefalet arbejdsområde på op til 35 m2. Dette klimaanlæg har 4-vejs retningsbestemt styring af ventila
Læs mere

Nora klimaanlægget er skabt med den skandinaviske interiørstil og det europæiske klima i tankerne. Nora klimaanlæg er en kraftfuld maskine med et anbefalet arbejdsområde på op til 35 m2. Dette klimaanlæg har 4-vejs retningsbestemt styring af ventilatoren og en kølekapacitet på 12,000 BTU.

Aftageligt klimaanlæg med 24 timers timer

På varme sommerdage er Nora perfekt. Med den smarte 24-timers timer kan du nemt og bekvemt indstille dit klimaanlæg til at køle af præcis på det tidspunkt af dagen, som du synes er bedst. På den måde kan du altid komme hjem til et kølet hjem – selv i den varmeste sommervarme.


Et multifunktionelt klimaanlæg

Ud over at være et kraftfuldt klimaanlæg har Nora også andre talenter. Dette klimaanlæg har flere smarte funktioner i en og samme maskine. Når sommeren går på byde, og efterår og vinter er over os, kan Nora aircondition bruges som affugter. Det har også en affugtningskapacitet på så meget som 28 liter om dagen. Det betyder, at du får en multifunktionel maskine, der ikke skal gemmes væk i løbet af året. Nora har en 4-vejs retningsstyring af ventilatoren og fungerer også som ventilationsventilator.


Et klimaanlæg, der opfylder fremtidens miljøkrav

Kølemidlet R290 er det kølemiddel, der bruges til Nora klimaanlæg. R290 er et miljøvenligt kølemiddel, der ikke indeholder de fluorholdige gasser (HFC'er), der tidligere blev brugt som kølemidler i klimaanlæg, affugtere osv. Den miljøvenlige gas bidrager til, at Nora klimaanlæg er mere energieffektive end de klimaanlæg, der tidligere var på markedet.


Let at tilslutte – uden at skulle bore huller i væggen

Med et mobilt klimaanlæg som Nora kan du hurtigt komme i gang med at få frisk luft. Det kræver ikke, at du borer huller i væggen for at aflede den varme luft. Med Nora følger et smart vinduessæt bestående af en dyse og en plade, der indsættes i vinduet. Derefter er dit Nora klimaanlæg klar til at begynde at køle af.


Nora klimaanlæg har vaskbart filter, dvaletilstand, LED-display og fjernbetjening. Den er nem at flytte, da den har praktiske og smukt integrerede håndtag samt 4 robuste 360-graders hjul

Nora – et kvalitetsprodukt fra eeese

Nora er en del af den populære serie Air from Eeese. Alle klimaanlæg i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilfuldt og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi til klimaanlæg og luftkøling. Derfor lever alle produkter fra eeese fra år 2020 op til fremtidens miljøkrav.

Vælg grøn – gå med eeese

Vores klimaanlæg og affugtere indeholder kølemidlet R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC'er), der hidtil har været brugt som kølemidler i klimaanlæg, affugtere og mange andre maskiner. Kølemidlet R290 har et globalt opvarmningspotentiale (GWP) på 3, der ikke nedbryder ozonlaget.


Noras særlige talenter

• 12000 BTU

• Vinduessæt inkluderet

• Energieffektivitetsklasse A (2.61)

• maks. 65 dB(A)

• LED-display og fjernbetjening

• 4-vejs retningskontrol af luftblæseren

• 24-timers timer og dvaletilstand

• Vaskbart filter


Noras specifikationer

Artikel nr. 2525

Anbefalet arbejdsområde m2 18-35

Kølekapacitet BTU/h 12.000 (3520 W)

Strømforsyning V/Hz 220-240/50

Strømforbrug (køling) 1340

Nominel strøm (køling) 6,0

Energieffektivitet (EER) klasse A 2.61

COP 2.3

Kølemiddel R290

Vinduessæt inkluderet Ja

Maks. støjniveau dB(A) ≤ 65

Affugtningskapacitet L/dag 28

Luftcirkulation m3/h 400

Netto vægt; 8,5 kg 29

Bruttovægt kg 31

Produktets størrelse (WDH) mm 470x382x752

Pakkestørrelse (BDH) mm 528x462x874

EAN 5704841025257

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser