Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera

2563 kr
fra 156 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera


Fuld beskyttelse af dit hjem med kamera, sirene og sensorer, Modtag en besked forud for et eventuelt indbrud ved hjælp af de Smarte Dør- og Vinduessensorer, Hvis nogen bryder ind i dit hjem, får du en besked på din smartphone, og alarmen går i gang, Du kan selv sætte det hele op på få minutter, Brug og lagring af video kræver ikke abonnement, og opdateringer er gratis, Du modtager kun relevante advarsler, og alarmen går kun i gang, når det er nødvendigt, Sikkerhedssystemet aktiverer og deaktiverer automatisk sig selv, Afspil forudindspillede lyde for at give indtrykket af, at du er hjemme


Nu behøver du ikke længere at bekymre dig om indbrud! Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera giver fuld beskyttelse af dit hjem. Skal du ud af huset? Ingen grund til bekymring! Netatmo Smart Indendørs Kamera, Dør- og Vinduessensorer og Indendørs Sirene holder skarpt øje med dit hjem.


Forebyg aktivt besøg af ubudne gæster i dit hjem. De Smarte Dør- og Vinduessensorer registrerer, hvis nogen forsøger at bryde ind, og sender en besked til din smartphone. Derefter kan du nemt aktivere din Smart Indendørs Sirene fra din smartphone.


Hvis det rent faktisk lykkes for tyven at komme ind i dit hjem, registrerer det Smart Indendørs Kamera den ubudne gæst og sender en besked med videooptagelser til din smartphone. Din Smart Indendørs Sirene udsender straks en alarm på 110 dB for at skræmme tyven væk.


Det tager kun få minutter at installere dit nye Smart Sikkerhedssystem. Download Netatmo Security-appen på din smartphone, og forbind de forskellige elementer med hinanden. Du skal bare placere dit Smart Indendørs Kamera og din Smart Indendørs Sirene ved indgangen til dit hjem og sætte Dør- og Vinduessensorerne på de døre og vinduer, der skal overvåges.


Ingen skjulte omkostninger. Alle funktioner i dit Smart Sikkerhedssystem med Kamera samt videooptagelser og lagring deraf er altid til fuld rådighed uden abonnement. Opdateringer og tilføjelser til appen er gratis – og det bliver de ved med at være.


Undgå at blive forstyrret af falske alarmer. Systemet anvender ansigtsgenkendelse og specifikke indstillinger til de Smarte Dør- og Vinduessensorer til at sikre, at du kun modtager relevante advarsler. Din Smart Indendørs Sirene går kun i gang, hvis der reelt er tale om indbrud.


Beskyt dit hjem og undgå indbrud med en komplet sikkerhedsløsning


 • Fuld beskyttelse af dit hjem med kamera, sirene og sensorer
 • Modtag en besked forud for et eventuelt indbrud ved hjælp af de Smarte Dør- og Vinduessensorer
 • Hvis nogen bryder ind i dit hjem, får du en besked på din smartphone, og alarmen går i gang
 • Du kan selv sætte det hele op på få minutter
 • Brug og lagring af video kræver ikke abonnement, og opdateringer er gratis
 • Du modtager kun relevante advarsler, og alarmen går kun i gang, når det er nødvendigt
 • Sikkerhedssystemet aktiverer og deaktiverer automatisk sig selv
 • Afspil forudindspillede lyde for at give indtrykket af, at du er hjemme

Opnå total ro i sindet med et komplet sikkerhedssystem med kamera
Nu behøver du ikke længere at bekymre dig om indbrud! Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera passer godt på dit hjem. Det yder fuld beskyttelse og giver dig total ro i sindet. Skal du ud af huset? Ingen grund til bekymring! Netatmo Smart Indendørs Kamera, Dør- og Vinduessensorer og Indendørs Sirene holder skarpt øje med dit hjem.


Du får en besked, så du kan skride til handling forud for et eventuelt indbrud
Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera advarer dig om problemet, før den ubudne gæst rent faktisk når at bryde ind. Hvordan fungerer det? Du vælger selv, hvilke døre og vinduer Sensorerne skal monteres på, og du bliver advaret, hvis nogen forsøger at bryde ind i dit hjem. Hvis det sker, får du straks en besked på din smartphone. Vil du skride til handling? Det er nemt. Indstil dit Sikkerhedssystem, således at den Indendørs Sirene automatisk går i gang, hvis nogen forsøger at bryde ind.


Er der en indbrudstyv i dit hjem? Dit Sikkerhedssystem giver dig besked og skræmmer tyven væk
Netatmo Smart Sikkerhedssystem med Kamera beskytter dit hjem på flere måder. Dit Smart Indendørs Kamera kan skelne mellem kendte og ukendte ansigter. Hvis det får øje på en ubuden gæst i dit hjem, sender det en besked og en video af indbruddet til din smartphone. Samtidig udsender din Smart Indendørs Sirene automatisk en øredøvende alarm på 110 dB.


Nem opsætning
Hele tankegangen bag Netatmos produkter er, at de skal være smarte og brugervenlige. Det er nemt at installere dit nye Smart Sikkerhedssystem med Kamera. Download Netatmo Security-appen på din smartphone, og forbind de forskellige elementer med hinanden. Du skal bare placere dit Smart Indendørs Kamera og den Indendørs Sirene ved indgangen til dit hjem og sætte Dør- og Vinduessensorerne på de døre og vinduer, der skal overvåges. Så er du beskyttet!


Adgang til alle funktioner uden abonnement
Der er ikke nogen skjulte omkostninger. Alle Sikkerhedssystemets funktioner og opdateringer samt videolagring er altid til fuld rådighed uden abonnement. Du kan se og downloade optagelser fra dit Smart Indendørs Kamera direkte i appen. Videoerne gemmes lokalt og direkte på et krypteret microSD-kort, der er indbygget i det Indendørs Kamera. Det er kun dig, som har adgang til det.


Ikke flere falske alarmer
Undgå at blive forstyrret og vække naboerne med en falsk alarm. Fremmed, familiemedlem eller kæledyr? Dit Smart Indendørs Kamera kan skelne imellem dem. Systemet anvender ansigtsgenkendelse og specifikke indstillinger til Dør- og Vinduessensorerne til at sikre, at du kun modtager relevante advarsler. Din Smart Indendørs Sirene går kun i gang, hvis der reelt er tale om indbrud. Specialtilpasning forhindrer, at du og dine naboer får et chok, hver gang din kat hopper op på sofaen.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 532 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 294 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 156 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »