Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Nature dyreafskrækker ultralyd med USB

Til kassen

Se også

Nature dyreafskrækker ultralyd med USB

(0)
Skrive en anmeldelse
Nature dyreafskrækker ultralyd med USB
Nature dyreafskrækker ultralyd med USB
Nature dyreafskrækker ultralyd med USB
546 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid Expressleverance
  2-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dyreafskrækkeren med ultralyd fra Nature er ideel til at holde katte og andre uønskede dyr væk fra din have: da den kun bruger ultralyd og blinkende lys, er den sikker for dine børn og kæledyr og human for dyrene. De blinkende LED -lys er særligt effektive til at afskrække fugle. Den er udstyret med en passiv infrarød bevægelsesføler med en detektionsvinkel på ca. 110 grader, hvilket resulterer i en effektiv sensordækning på 60 m. Enheden tænder og sender en ultralydimpuls på 2 sekunder, som dyrene er følsomme overfor. De vil blive overraskede og vil undgå din have i fremtiden. Ultralydfrekvensen ligger mellem 13,5 og 23,5 kHz, og der er 5 indstillinger, som er effektive til forskellige slags dyr. Enheden kræver 3 genopladelige batterier (ikke inkluderet), som du kan oplade ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Et rødt indikatorlys blinker for at advare dig om lav batteristand. Bemærk venligst, at skønt enheden er fugtsikker, bør den placeres på et sted, hvor den ikke udsættes for langvarigt nedbør og andre væsker eller fugt.
 • Farve: Grøn og hvid
 • Mål: 36 x 11 x 7 cm (H x B x T)
 • Frekvensområde: 13,5-23,5 kHz
 • Effektiv rækkevidde på op til 60 m
 • Dækning, PIR-sensor: 110° vandret
 • Strømforsyning: 3 genopladelige batterier AA 1,2 V NiMH 800 mAh (ikke inkluderet )
 • Med ultralydshøjttalere og LED-lys
 • USB-opladerkabel er inkluderet
 • Med 5 indstillinger for forskellige slags dyr
 • Enheden er fugtsikker
 • SKU:403717
 • EAN:8711338601518

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.