Tilbage til toppen
Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm
Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm
Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm
Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm
Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm

1 / 5

Mustang Trækul Pispala Ø 45 cm

1.699 kr.
Hvis du elsker røget mad, har du fundet den rigtige, da denne trækulrøg sikrer, at du kan nyde rigtig god røget mad! Med denne kulrøg kan du bruge kul og briketter til at ryge fisk, kød og grøntsager. Carbon black vil sikre, at du får et virkelig rø
Læs mere
Hvis du elsker røget mad, har du fundet den rigtige, da denne trækulrøg sikrer, at du kan nyde rigtig god røget mad! Med denne kulrøg kan du bruge kul og briketter til at ryge fisk, kød og grøntsager. Carbon black vil sikre, at du får et virkelig røgfyldt resultat af høj kvalitet. Den har kroge i loftet, hvor du kan hænge stor fisk eller kød for et fantastisk røgfyldt resultat. Den har to grill- og røggitter af forkromet stål med en diameter på 45 cm.

Låg og bund er lavet af emaljeret stål, mens den midterste del er lavet af pulverlakeret stål. I bunden af kulrøgen er et emaljeret askebæger, der har kulgitre lavet af emaljeret trådstål. Askeskålen har store lufthuller med luftventiler, hvorfra luften kommer ind i kulrøgen. Kulstofrøglåget har også en luftventil for at kunne justere luftudkastet og et termometer for at kunne styre temperaturen inde i rygeren. Kulrøgen har et låg i rustfrit stål i den midterste del, der er beregnet til at lægge kul / briketter eller ryge chips i kulnettet. Det er også muligt at tilføre væske til skålen for at holde fugtigheden inde i rygeren. Takket være sit design med løftehåndtag og størrelse er det meget let at flytte og tage med.

Pakkestørrelse: 49 x 49 x 53 cm
Produktstørrelse: 103 cm x Ø 45 cm
Materiale: Pulverlakeret stål
Termometer: Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser