Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

MIM MultiCage Enkel

1 / 1

MIM MultiCage Enkel

4995 kr.

-10%

Rek pris. 5560 kr.
Produktbeskrivelse MultiCage er et svenskfremstillet, sikkert, kollisionstestet og praktisk transportbur. Den robuste konstruktion og dens firkantede design gør buret velegnet til transportkøretøjer, autocampere, multi-haler og pickupper. Som en m
Læs mere

Produktbeskrivelse

MultiCage er et svenskfremstillet, sikkert, kollisionstestet og praktisk transportbur. Den robuste konstruktion og dens firkantede design gør buret velegnet til transportkøretøjer, autocampere, multi-haler og pickupper. Som en mulighed er der specielle forankringsværktøjer, der giver dig mulighed for at forbinde flere bure, effektivt og pladsbesparende efter behov. MIMsafe MultiCage har gennemgået en kollisionstest på RISE Research Institutes of Sweden.

Multicage er lavet af galvaniseret og korrosionsbehandlet stål, der er malet med en meget vejrbestandig og holdbar polyurethanmaling. Konstruktionen reducerer risikoen for skader i tilfælde af en kollision, og materialevalget eliminerer risikoen for brudskader og giver buret dets energiabsorberende egenskaber.

Leveres med stropper, der forenkler montering i køretøjet. Udtrækkelige løftehåndtag, dør med lås, gasspjæld, der hjælper med at holde døren åben efter behov.

Specifikationer

MIM MultiCage Single Medium

Garanti: 3 år
Mål (L x B x H): 79 x 63,5 x 54 cm

MIM MultiCage Single Large

Garanti: 3 år
Mål (L x B x H): 79 x 70,5 x 61 cm

MIM MultiCage Single X-Large

Garanti: 3 år
Mål (L x B x H): 94 x 84 x 75 cm

Monteringsvejledning

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme