Meaco Luftaffugter 20L Platinium

Meaco Luftaffugter 20L Platinium
Tip en ven
3990 kr
fra 213 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af 24Nordic

Mere fra 24Nordic 24Nordic er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant 24Nordic, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • 20 liter kompressorbaseret affugterTest vinder en række gangeHEPA filter renser luftenMinimal strømforbrugElektronisk hygrostat Med display


 • 20 liter kompressorbaseret affugter

 • Test vinder en række gange

 • HEPA filter renser luften

 • Minimal strømforbrug

 • Elektronisk hygrostat

 • Med display


20 L Platinium er en pæn luftaffugter som har en kapacitet på 20 liter om dagen, samtidig med at den kun har et strømforbrug på 255W hvilket er markeds laveste. Den bruger mindre strøm end andre affugtere med samme kapacitet. Dette skyldes en nyudviklet teknologi. 20L Platinium affugter indtil den ønskede luftfugtighed er nået, hvorefter den automatisk stopper.

Det mest almindelige spørgsmål, vi modtager fra vores kunder, er "hvor meget koster det at bruge en affugter?" Dette tyder på, at kunderne er opmærksomme på alt elektrisk udstyr, de køber ved hjælp af strøm, og at totalerne kan betyde meget for familiens økonomi og miljøet. Meaco har altid gjort sin affugter så effektiv som muligt for at holde omkostningerne på et minimum, og nu med Platinum-serien affugter har Meaco taget dette til et helt nyt niveau. Sammenlign kun kraften på 255 watt med andre 20 liters modeller på markedet, og du vil begynde at se, at forskellen er signifikant. Gennem maskinens liv vil du kunne spare mange penge.

De fleste kompressorbaserede affugtere har problemer i lave temperaturer, men denne affugter føles faktisk nyttig, hvis temperaturen falder mellem 5 og 10 grader. Dette er også blevet påpeget i testene fra Which? Magazine.

HEPA-filteret viser sig at være meget populært hos kunderne, og er den eneste type filter, du kan bruge på en luftfugtiggører, der virkelig fjerner allergener mindre end øjet kan se fra luften. Disse er partikler som pollen, støvmider, mmw sporer og pet flashes. I mangel af gode europæiske testrutiner for affugtere er Meaco 20L Platinum testet hos et førende internationalt uafhængigt laboratorium i Hong Kong mod den mest up-to-date standard. Maskinen bestod testen med det højest mulige niveau. For at opnå denne standard af ekspertise måtte Meaco sikre, at hver komponent var af højeste kvalitet for at maksimere effektiviteten. Det betyder, at vi med sikkerhed kan sige, at Meaco Platinum Series sætter en ny standard og skiller sig godt ud fra resten af ​​markedet.

Der er tre modeller i Platinum serien, en 12 liters affugter, denne 20-liters model og 25L Dehumidrye. Alle tilbyder lavere driftsomkostninger end deres tilsvarende konkurrenter. Meaco 20L Platinum er oven på hvilket? Best Buy i flere år i stræk og blev også fremragende testet på klikk.no i Norge.

En billig måde at bekæmpe skimmel, kondens og fugt i kælderen, lejlighed og villa 20 liter kapacitet Luftrensningstilstand til forår og sommerbrug Renser luften med et HEPA filter for at fjerne allergener fra luften (et frit filter i æsken) Kun 255 watt nominelt strømforbrug Leveres med et gratis HEPA filter Unik Meaco-kontrollogik, der sparer penge og forbedrer ydeevnen  Digital display til at vise dig den aktuelle fugtighed Variabel hygrostat fra 30 til 80% RH i trin på 5% RH Automatisk motoriseret spjæld for at styre den tørre luft, hvor du vil 1 - 24 timers timer Børnesikring Stærk bærehåndtag Gratis HEPA filter til renere luft inkluderet20 L Platinium er en pæn luftaffugter som har en kapacitet på 20 liter om dagen, samtidig med at den kun har et strømforbrug på 255W, hvilket er markeds laveste.

 

Den bruger mindre strøm end andre affugtere med samme kapacitet. Dette skyldes en nyudviklet teknologi. 20L Platinium affugter indtil den ønskede luftfugtighed er nået, hvorefter den automatisk stopper.


 • Elektronisk hygrostat

 • Med display

 • 255W

 • 46db

 • 12,6 kg

 • Bredde: 385mm. Dybde: 290mm. Højde: 595mm


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 770 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 413 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 213 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »