Tilbage til toppen
Meaco 20L Platinum affugter
Meaco 20L Platinum affugter
Meaco 20L Platinum affugter
Meaco 20L Platinum affugter

1 / 4

Meaco 20L Platinum affugter

4.899 kr.
20 liter kompressorbaseret affugter Testvinder et antal gange i Norge og i udlandet HEPA-filter renser luften Minimalt strømforbrug Displayet viser fugtighed i luften Meaco 20L Platinum er en testvinder - gang på gang!
 • Hybrid luftrenser- og affugter med HEPA-filter
 • Til boliger op til 200 m²
 • Sikrer energibesparende og effektiv affugtning
Læs mere
 • 20 liter kompressorbaseret affugter
 • Testvinder et antal gange i Norge og i udlandet
 • HEPA-filter renser luften
 • Minimalt strømforbrug
 • Displayet viser fugtighed i luften

Meaco 20L Platinum er en testvinder - gang på gang!

Det mest almindelige spørgsmål, vi får fra vores kunder, er "hvor meget koster det at bruge en affugter?" Dette indikerer, at kunderne er opmærksomme på, at alt elektrisk udstyr, de køber, bruger elektricitet, og at det samlede beløb kan betyde meget for familieøkonomien og miljøet. Meaco har altid gjort affugtere så effektive som muligt for at holde omkostningerne på et minimum. Med affugtere af Platinum-serien har Meaco taget dette til et helt nyt niveau.

Bare sammenlign 255 watt strømforbrug med andre 20-liters modeller på markedet. Du begynder at se, at forskellen er betydelig. I hele maskinens levetid kan du spare mange penge.

De fleste kompressorbaserede affugtere har problemer med lave temperaturer, men denne affugter fra Meaco formår faktisk at udnytte sig selv godt, selvom temperaturen skulle falde mellem 5 og 10 grader. Dette er også blevet påpeget i testene fra hvilke? Magasin.

HEPA-filteret viser sig at være meget populært hos kunden. Dette er den eneste type filter, du kan bruge på en affugter, der virkelig fjerner allergener mindre end hvad øjet kan se. Disse er partikler som pollen, støvmider, skimmelsporer og skæl fra kæledyr.

I mangel af gode europæiske testrutiner for affugtere er Meaco 20L Platinum blevet testet på et førende internationalt og uafhængigt laboratorium i Hong Kong mod den mest opdaterede standard. Maskinen bestod testen med det højest mulige niveau. For at opnå denne standard måtte Meaco sikre, at hver komponent var af højeste kvalitet for at maksimere effektiviteten. Det betyder, at vi med sikkerhed kan sige, at Meaco Platinum-serien sætter en ny standard og skiller sig godt ud fra resten af markedet.

I øjeblikket er der tre modeller i Platinum-serien, en 12-liters affugter, denne 20-liters model og 25L Superdry. Alle tilbyder lavere driftsomkostninger end deres tilsvarende konkurrenter. Meaco 20L Platinum er på toppen af hvilken? Best Buy flere år i træk og var også langt den bedste i tests på klik.no i Norge.

Hurtige fakta

 • Hybrid luftrenser- og affugter med HEPA-filter
 • Til boliger op til 200 m²
 • Sikrer energibesparende og effektiv affugtning
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser