Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Led kæledyr negleklipper med filer
Led kæledyr negleklipper med filer
Led kæledyr negleklipper med filer
Led kæledyr negleklipper med filer

1 / 4

Led kæledyr negleklipper med filer

256 kr.
Hovedtræk: --- Designet til kæledyr: UPSKY negleklipper til kæledyr er designet til kat og hund for at holde dig komfortabel, mens du plejer derhjemme. Ergonomisk designede skridsikre håndtag er stærke, lette og komfortable. Lavet af højkvalitets A
Læs mere
Hovedtræk:

--- Designet til kæledyr: UPSKY negleklipper til kæledyr er designet til kat og hund for at holde dig komfortabel, mens du plejer derhjemme. Ergonomisk designede skridsikre håndtag er stærke, lette og komfortable. Lavet af højkvalitets ABS-skridsikkert materiale.


--- Super-lyst LED-lys? Udstyret LED-lys oplyser klart blodlinjerne i neglene uden risiko for overskæring. Indbygget udskifteligt batteri ved håndtaget, lang standby i et år. Du kan starte en hurtig, let og smertefri trimning til dit kæledyr derhjemme.


--- Razor Sharp Blade: Skarpe blade er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, kraftfulde nok til at klippe dit kæledyrs negle med et enkelt trin, hurtigt og rent. Halvmånedesignet er mere velegnet til formen på kæledyrsnegle.


--- Beskyttelsesdækseldesign: Eksklusivt demonteret gennemsigtigt baffeldesign kan effektivt forhindre de spredte søm i at flyve. Det kan også beskytte negle for at undgå overskæring ved pleje. Installer venligst den gennemsigtige skærm, når sømklipperne er lukkede for at undgå tab.


--- Gratis neglefil: Hundens neglefil, der er gemt i bunden af kæledyrsnegltrimmerens venstre håndtag, og giver dig mulighed for at polere skarpe negle til perfektion. Der er et pude -design på indersiden af håndtaget, som kan forhindre overdreven skæring i at skade dit kæledyr.

Specifikationer:
Varenavn: Hundesømklipper
Batteri: 3 stk x LR44 batteri
Farve: hvid og blå
Materiale: ABS+rustfrit stål
Størrelse: 15,3x4,5cm/negleklipper, 5,5x0,8cm/neglefil
Vægt: 130g
Passer til: kat, hund
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme