Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Komplet stålpoolpakke (nedgravet og selvbærende)
Komplet stålpoolpakke (nedgravet og selvbærende)

1 / 2

Komplet stålpoolpakke (nedgravet og selvbærende)

89900 kr.

-25%

Rek pris. 119900 kr.
Denne pris gælder for en poolpakke (STEELPRIME) med pooldimensionen: (Længde) 6 m x (Bredde) 3 m x (Dybde) 1,5 m.Vores populære selvbærende stålbassin med 100 mm termoisolering (Cellplast).Leveres som en komplet pakke med stålramme, varmeisolering, p
Læs mere

Denne pris gælder for en poolpakke (STEELPRIME) med pooldimensionen: (Længde) 6 m x (Bredde) 3 m x (Dybde) 1,5 m.


Vores populære selvbærende stålbassin med 100 mm termoisolering (Cellplast).


Leveres som en komplet pakke med stålramme, varmeisolering, poolforing, hjørnetrappe, lampe med transformer, shimmerpakke, kobling og slangepakke. Det inkluderer også en premium filterpakke med sandfilter og poolpumpe. Vores puljer er fremstillet i EU.

Dette tilbud er gyldigt indtil den 10. maj 2021 eller så længe lager haves. Vi har også poolpakker i størrelserne 7 x 4 meter og 8 x 4 meter. Helgaveltrappa er tilgængelig som ekstraudstyr.


Med vores stålbassin får du en solid og stabil pool med hårde og glatte poolvægge, der ikke bøjes. Perfekt til dem, der ønsker at svømme længder og tage et skridt mod væggen. Vores stærke rammer leveres med justerbare understøtninger, der gør montering til et let match! Med vores stålbassiner får du lige og fine linjer og en ramme, der står fast, selvom poolen tømmes til vedligeholdelse.


Denne teknologi blev født ud af ideen og behovet for at have en meget hårdere, billigere og mere miljøvenlig pool. Det skal være let og hurtigt at installere en pool, der giver maksimal komfort. Den letmonterede struktur i vores puljer leveres med fuld 25 års garanti og er helt rustfri fra top til bund. Puljen er tilgængelig med f.eks .: Skimmer, Overflow, Infinity eller Mirror. Intet er umuligt med vores stålbassiner. Puljerne er lavet med et patenteret modulsystem (STEELPRIME), og panelerne er lavet af galvaniseret specialstål af den nyeste generation, hvilket gør det muligt at udføre alle typer offentlige og private pools med overlegen kvalitet. Vi tilbyder simpelthen et bedre alternativ end de traditionelle betonkonstruktioner og præfabrikerede fiberpuljer, der findes på markedet.


BEMÆRK! INSTALLATION IKKE INKLUDERET


Prisstørrelse 7 x 4 x 1,50 m - SEK 99.900 (ord. SEK 139.000)

Prisstørrelse 8 x 4 x 1,50 m - 109.900 SEK (ord. 149.000 SEK)

Prisstørrelse 10 x 5 x 1,50m - 119.900 SEK (ord. SEK 159.000)

Pris egenmål - Tilbud (e-mail: info@poolxpress.se)


Vi leverer stålbassiner i de fleste former og størrelser!


TEKNISK MANUAL: https://bit.ly/2PTMoKV

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .