Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Kärcher 2.997-110.0 Sugeslangetilbehør   3.50 m 33,3 mm (G1) Plastic
Kärcher 2.997-110.0 Sugeslangetilbehør   3.50 m 33,3 mm (G1) Plastic

1 / 2

Kärcher 2.997-110.0 Sugeslangetilbehør 3.50 m 33,3 mm (G1) Plastic

219 kr.
Rek pris. 219,01 kr.
Tilslutningssættet kan tilsluttes direkte til pumpen og indeholder en vakuumfast sugeslanger på 3,5 meter med en diameter på 3/4" til indsugning af vand fra alternative kilder. Med sugefilter og tilbageflydningsstop kan sugesættet nemt tilsluttes i s
  • Komplet tilslutningsklar, vakuumfast spiralslange
  • Sugefilter og tilbageflydningsstop
Læs mere
Tilslutningssættet kan tilsluttes direkte til pumpen og indeholder en vakuumfast sugeslanger på 3,5 meter med en diameter på 3/4" til indsugning af vand fra alternative kilder. Med sugefilter og tilbageflydningsstop kan sugesættet nemt tilsluttes i sugesiden af havepumper, vandautomater og vandværker til husvandsforsyning. Den integrerede tilbageløbsstop er ideal for at forhindre tilbageløbsstop og at forkorte gensugningstiden. Kan også anvendes som forlængelse af spiralslangen. Til pumper med et G1-tilslutningsgevind (33,3 mm). Kärcher PerfectConnect tætningsprincippet for BP-tilbehøret tillader desuden en helt enkel montering, tætner særligt pålideligt og garanterer således en fejlfri drift af pumperne.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • Komplet tilslutningsklar, vakuumfast spiralslange
  • Sugefilter og tilbageflydningsstop
Upptäck mer inom Byg Pumper
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .