Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Hundebur For bilen | Med 1 hoveddør Sort | Hundetransport Kompakt format

1 / 1

Hundebur For bilen | Med 1 hoveddør Sort | Hundetransport Kompakt format

2.422 kr.
besching @title "> organisation ..."> Beting @Title "> h2> Giv din kære fire -lette ven den allerbedste og tag det mere komfortabelt. plus og minuspoint +perfekt til at transportere +perfekt kurv til din fire -lette ven til a
Læs mere

besching @title "> organisation ..."> Beting @Title "> h2>
Giv din kære fire -lette ven den allerbedste og tag det mere komfortabelt.

plus og minuspoint

+perfekt til at transportere

+perfekt kurv til din fire -lette ven til at sove

+Enkelt at tage med dig overalt

Specielt velegnet til små eller store hunde

Denne bænk bidrager til en sikker og behagelig rejse for dig og din hund. Det er velegnet til at bruge din bil i bagagerummet.

Dette hundebur er lavet af aluminium og MDF, som er bæredygtig og let at vedligeholde. Det er designet med plastik hjørneforbindelser for at forhindre, at dit kæledyr gør ondt. Den innovative konstruktion sikrer, at din hund kan holde øje med sit miljø, og at den får nok frisk luft. Designet med den enkelte dør gør det nemt for hunden at gå ind og ud af bænken. Vores hundbænk er let og let at placere i din bil. Dette produkt er let at samle.

at vide, hvorfor hundeburet er bestselleren?

sikkert transport NBSP; Dette hundebur sikrer, at du sikkert kan transportere .

holdbart og stærkt materiale nbsp; kassen er lavet af aluminium, hvilket sikrer, at den er stærk og varer lang tid.

Giv dit kæledyr det allerbedste NBSP; Selvfølgelig vil du ikke have andet end at give din kære fire -enlegede ven det allerbedste. Med denne kurv ved du med sikkerhed, at dit kæledyr vil nyde den komfort, han eller hun fortjener. Sørg for, at dit kæledyr!

let at placere i bilen nbsp; nbsp; hældningshjørnet på 65deg; foran og 90deg; Sørg for, at det let kan placeres i en personbil.

rejseformat Takket være den lille og sammenfoldelige størrelse er denne kurv også let at udføre en tur. Tag dit søde kæledyr med dig overalt.

masser af frisk luft Den trapezformede form gør optimal brug af din lagerplads. Dette sikrer, at der altid er nok frisk luft, og at dit kæledyr har et godt overblik over miljøet. Som et resultat er nervøse kæledyr også mere behagelige.

lang erfaring med dyretilbehør!

Vi har arbejdet i dyretilbehør i ganske lang tid og har derfor en meget omfattende viden om kravene, der er høje -Falshundkurv skal mødes. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du optimalt kan nyde den nyeste teknologi.

Produktspecifikationer

  • Højde: ca. 71 cm
  • Loftsplade: ca. 65x54 cm
  • Materiale: Aluminium/MDF
  • Tilt Hoek: Vooruit 76 Deg; Tilbage 76 grader;
  • Antal døre: 1
  • Vægt: ca. 12 kg
  • Farve: hvid, grå, sort


Identifikation

EAN 6090530487437
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser