Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm
HOWARD bålfad 88x88 cm

1 / 8

HOWARD bålfad 88x88 cm

4.999 kr.
Bålfad af magnesiumoxid, et ildfast materiale, der kan modstå høje temperaturer. Den firkantede model står stabilt på jorden og har to åbne greb på to sider, så det kan flyttes rundt i din have, der hvor du vil have et hyggeligt bålfad. Bålfadet er b
Læs mere
Bålfad af magnesiumoxid, et ildfast materiale, der kan modstå høje temperaturer. Den firkantede model står stabilt på jorden og har to åbne greb på to sider, så det kan flyttes rundt i din have, der hvor du vil have et hyggeligt bålfad. Bålfadet er beregnet til afbrænding med tørt træ, der giver et rigtig hyggeligt bål. Det er ikke beregnet til madlavning, men du kan grille med lange spyd, når ilden er blevet til gløder. Selve bålkurven, gnistfangeren og ildrageren der hører til er lavet af pulverlakeret stål. Bålfadet er til udendørs brug. Vær forberedt på at der kan blæse gnister og aske fra bålet. Skal færdigsamles.

Afbrænding, fugt og stærkt sollys forårsager slid. Dette påvirker ikke produktets funktion og betragtes ikke som en fabrikationsfejl, men ses som normal slitage. Du kan forlænge bålfadets levetid ved regelmæssig pleje og vedligeholdelse samt opbevare det indendørs, når det ikke er i brug.

Materiale: Magnesiumoxid og stål.
Størrelse: Højde 42 cm, længde 88 cm, bredde 88 cm. Bålfad 55x55 cm, dybde 13,5 cm.
Vægt: 25 kg/28 kg.
Tip/råd: Skab en hyggelig udeplads, hvor du kan nyde aftensmaden med venner og familie. Se vores store udvalg af havemøbler og find dine favoritter.

Identifikation

Producentens artikelnummer 1674047-01-0
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser