Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hayward Max-Flo XL VSTD (Variabel) 1,50 hk

1 / 1

Hayward Max-Flo XL VSTD (Variabel) 1,50 hk

9495 kr.

-19%

Rek pris. 11795 kr.
Hayward Max-Flo XL VSTD, 1,50 hk / 1,13 kW - 230V / 1-fasetEn førsteklasses poolpumpe fra verdens førende Hayward.Den meget effektive, selvtilførende poolpumpe Hayward VSTD reducerer i høj grad driftsomkostninger og CO2-emissioner sammenlignet med ko
Læs mere

Hayward Max-Flo XL VSTD, 1,50 hk / 1,13 kW - 230V / 1-faset


En førsteklasses poolpumpe fra verdens førende Hayward.


Den meget effektive, selvtilførende poolpumpe Hayward VSTD reducerer i høj grad driftsomkostninger og CO2-emissioner sammenlignet med konventionelle induktionsmotorpumper.


Poolpumpen er lavet af korrosionsfri polypropylen.


Den patenterede permanentmagnetmotor (EC-motor) er ideel til brug i pools med et vandvolumen på ca. 30-70 m³ med en 230 V elektrisk forbindelse.


Effekten af ​​en 1,5 hk poolpumpe er meget effektiv, når du skal spole og støvsuge bunden. Ved den laveste effekt kan du vælge at rengøre døgnet rundt for at få de bedste resultater og lade din varmepumpe arbejde om natten. Hvis du kører det på den indbyggede timer, kan du vælge hvornår og hvor ofte og i hvilken hastighed det skal fungere. Fem forskellige lejligheder kan programmeres i løbet af dagen, og pumpen er også superstille.


Fungerer også med saltvand.


Dette er et PREMIUM-produkt fra Hayward, som du tjener købsprisen på ca. 4 år sammenlignet med en almindelig pumpe.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .