Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Google Nest Audio Carbon
Google Nest Audio Carbon
Google Nest Audio Carbon
Google Nest Audio Carbon
Google Nest Audio Carbon
Google Nest Audio Carbon

1 / 6

Google Nest Audio Carbon

649 kr.
Google Nest Audio (carbon) – din smarte personlige assistent Den slanke og sofistikerede Google Nest Audio er en smart assistent, der passer til ethvert hjem. Produktet er stemmeaktiveret og vil gøre dit liv lettere. Både de smarte højttalere og
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Læs mere

Google Nest Audio (carbon) – din smarte personlige assistent

Den slanke og sofistikerede Google Nest Audio er en smart assistent, der passer til ethvert hjem. Produktet er stemmeaktiveret og vil gøre dit liv lettere. Både de smarte højttalere og den indbyggede Google Assistants mikrofoner er udviklet til bedre at imødekomme dine behov. Lyden er meget bedre end før og tilpasser sig omgivelserne, men uden at produktet er større end sine forgængere.

Du skal bare sige "Hey Google" og begynde at streame! Nest Audio fungerer sammen med andre Nest-højttalere og med Chromecast, hvilket betyder, at du kan fylde alle dine rum med den bedst mulige lyd.

Google Nest Audio som din responsive personlige assistent

Få information direkte om eksempelvis vejr og nyheder, opret en indkøbsliste eller indstil vækkeuret. Assistenten genkender også din stemme og kan give dig skræddersyede oplysninger, hvis der er flere personer i husstanden, der bruger enheden. Nest Audio husker dine vaner og tilpasser tjenesten i overensstemmelse hermed.

Styr dit smarte hjem med din stemme

Din Google Nest Audio smart kan styre et væld af smartenheder, herunder LIFX, LG og Philips Hue. Indstil termostaten, lyset, lydstyrken og start kaffemaskinen, eller bed Google om at kontrollere, om du slukkede for strygejernet.

Du kan også bruge håndfri og foretage opkald via Google Duo.

Hvorfor du skal købe dit produkt fra SOLDFY

SOLDY har et omfattende udvalg af elektroniske gadgets og reservedele. Vores originale produkter er af højeste kvalitet på markedet til de bedste priser. Hos os er der kun varer fra pålidelige mærker. Derudover er vores leveringssystem det hurtigste i Sverige – dit produkt sendes altid i god tid. Tjek også vores andre . Billigt og godt!

Egenskaber


  • Google Voice Assistant
  • Forbedret lyd, indbygget chromecast
  • Kompatibel med Android /iOS

Emballagen indeholder

- Google Nest-lyd

- Strømadapter og kabel

- Dokumentation

Hurtige fakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser