Gigaset Pro S650H DECT-håndsæt Sort

Gigaset Pro S650H DECT-håndsæt Sort
Tip en ven
690 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Den s650H PRO byder på komfort og alle fordelene ved trådløse produkter fra Gigaset pro. Det er let at installere og betjene, og tilbyder en række nyttige ekstramateriale. Med fremragende lydkvalitet, forskellige lydprofiler, scratch og desinficerende modstand af denne håndsæt er perfekt til de daglige kommunikation.

Nye standarder for business kommunikation
Dette håndsæt tilbyder den perfekte kombination af mobil og firmatelefon. Håndfri betjening med den bedste lydkvalitet letter multitasking og telefonmøder. Om Bluetooth® Du har flere muligheder, f.eks. B. Du kan tilslutte et headset eller synkronisere kontaktlisten med din Mac eller pc, din smartphone eller tablet. Håndsættet er nem at bruge og installere, og tilbyder en række nyttige ekstramateriale at effektivisere arbejdsgange, herunder tildelingen af ​​numre til en enkelt knap eller påmindelser om fødselsdage af dine kunder og vigtige aftaler.

Fremragende lydkvalitet og audio profiler
I daglig virksomhed, møde dig en bred vifte af kommunikationssituationer. Forskellige typer af møder, telefonmøder, etc., kræver særlige advarsler. Sommetider vil du få nogle bip, og i andre situationer skal være helt lydløs alle. Den s650H PRO understøtter den måde, du arbejder ved at være i stand til hurtigt og nemt at skifte mellem audio profiler. Dette håndsæt imponeret over den fremragende lydkvalitet gennem patenteret HDSP af Gigaset.

Ring accept i hele bygningen
Den s650H PRO understøtter alle Gigaset pro basestationer. I kombination med N720 DECT IP multicelleregistreringszone system sikrer fuldstændig dækning af bygninger eller områder. Desuden kan du nemt få adgang til virksomhedernes mapper og voicemails.

Modstandsdygtig over for ridser og almindelige desinfektionsmidler
Den robuste s650H PRO er op til de krav, daglige forretning. En særlig belægning beskytter skærmen, tastaturet og boliginvesteringerne. Håndsættet holder også desinfektionsmidler stå og er derfor særligt velegnet til brug i miljøer såsom industri- og fremstillingsvirksomheder, hospitaler, plejehjem og skoler.

afblæse tilstand forhindrer parallel ringer
Små ting har en stor effekt på arbejdsmiljøet. Igen, kan du stole på Gigaset. Hvis du bruger to enheder, som regel ringe begge, hvis nogen forsøger at opnå. Når s650H PRO der er intet som kaos af ringetoner! Den handy rip klokke funktion sikrer, at kun de skrivebord telefonen ringer. Denne indkaldelse-out funktion af håndsættet er kun aktiv mens håndsættet er i opladeren. Hvis du rejser, ringer din telefon som du plejer.

tastelås PIN
Sikkerhed er et vigtigt aspekt af business-telefoner. Den s650H PRO er udstyret ligesom alle Gigaset pro håndsæt med en nøglelås. Denne model tilbyder også en bekvem PIN-funktion for optimal sikkerhed. For at sikre, at din eksterne linje, dine kontakter og opkaldsliste mod adgang er beskyttet af uautoriserede personer. Gigaset pro tager dig også denne bekymring fra dig.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 220 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 138 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 81 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »