Enhånds-gaming-tastatur Renkforce GT-X1 Sort

Enhånds-gaming-tastatur Renkforce GT-X1 Sort
Tip en ven
349 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Elsker du at game og vil gerne forbedre din spiloplevelse eller få den bedst mulige adgang til spilverdenen? Er du på udkig på et tastatur, der udelukkende er beregnet til gaming? Så bliv inspireret af de mange funktioner på dette tastatur. Behersk enhver kritisk spillesituation endnu mere suværent i fremtiden med en række fantastiske funktioner på dette tastatur og få dig en episk spiloplevelse.

Fuld koncentration under spillet
Ved at begrænse dig til de væsentlige spilknapper, kan du fokusere endnu mere på det hektiske gameplay. I modsætning til konventionelle tastaturer er det ikke længere muligt at taste forkert, da kun de spilkritiske taster er tilgængelige for dig. Derudover har du den store Enter-knap, som du nemt kan nå med din tommelfinger uden at skulle nå rundt med fingeren.

Betjen op til 12 taster samtidigt - anti-ghosting
Mange tastaturer kan ikke udføre to eller flere tastekommandoer inden for et kolonnematrix samtidigt på grund af de sideløbende kontakter. I modsætning til hidtidige tastaturer kan du nu uden problemer betjene op til 12 taster samtidig. De, som er i stand til at betjene 12 taster på en gang ved, at der ikke findes noget bedre.

Ergonomisk konstruktion
Den integrerede ballestøtte og mellemrumstasten er specielt designede til hurtigere tilgængelighed. Takket være den komfortable konstruktion forhindres det, at hånden bliver træt under lange gamingsessions.

RGB-baggrundsbelysning - mere end 10 effekter
Vælg mellem op til 10 effekter for at skræddersy tastaturbelysningen til din stil og dit miljø. Baggrundsbelysningen kan frit programmeres ved hjælp af den medfølgende software. Samtidig sørger det røde LED-lys på 2 sider for ekstra stemning.

Flettet USB-kabel for maksimal stabilitet
Bedste transmissionsegenskaber takket være iltfri indre ledning i kobber kombineret med flettet kabelkappe, som sikrer maksimal beskyttelse mod stød og interferens, og som også sikrer et perfekt udseende på dit skrivebord.

Individuelt indstillelige taster
Giv dit tastatur korte befalinger i form af brugerdefinerede genveje. Du bestemmer selv hvilken funktion tasterne skal udføre og dermed din individuelle spilleoplevelse.

Maksimalt greb uden skrid
Anti-slip belægningen på håndledsstøtten giver dig i fuld kontrol over dine handlinger selv i hektiske spilsituationer. Takket være aluminiumsafdækningen på undersiden af tastatur, står disse altid stabilt.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 163 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 109 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »