Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
El Wire Purge Dollarsign LED Maske

1 / 1

El Wire Purge Dollarsign LED Maske

149 kr.
Vil du skræmme livet ud af vennerne til næste udklædningsfest, så er dette masken for dig! Med vores El Wire LED-masker får du ikke bare en cool maske i dagslys, men en endnu vildere maske, når mørket falder på! Med dens indbyggede EL Wire LED-belysn
Læs mere
Vil du skræmme livet ud af vennerne til næste udklædningsfest, så er dette masken for dig! Med vores El Wire LED-masker får du ikke bare en cool maske i dagslys, men en endnu vildere maske, når mørket falder på! Med dens indbyggede EL Wire LED-belysning vil denne LED-maske ses af alle i mørket og  se rigtig skrækindjagende ud med sit unikke design.

Masken lyser og har et motiv af en LED-kæde formet som dollartegn for øjnene og sting for munden. Masken kommer med tre forskellige indstillinger for LED-kæden: konstant, langsomt blinkende og hurtigt blinkende. Masken dækker ansigtet og har huller til øjne og mund. Den sættes nemt på med elastikbånd rundt om hovedet. Masken fås i forskellige farver til LED-belysningen, og samtlige masker er sorte med røde pletter. Den kommer i one size for voksne. Drives af 2 x AA-batterier, som ikke medfølger, men kan tilkøbes.

Bemærk, at der høres en lille højfrekvent lyd, når masken er tændt. Den kommer af El Wire LED-tråden og er helt ufarlig.

Fakta om El Wire Dollarsign LED Maske:
  • Materiale: Plast
  • Størrelse: One size (voksen)
  • 3 forskellige lysindstillinger
  • Kræver 2 x AA-batterier, medfølger ikke
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter