Einhell PXC Starter Kit 18V 2,5Ah Power X-Change 4512097 Værktjsbatteri og oplader 18 V 2.5 Ah Litium

Einhell PXC Starter Kit 18V 2,5Ah Power X-Change 4512097 Værktjsbatteri og oplader 18 V 2.5 Ah Litium
Tip en ven
650 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
18V 2,5 Ah PXC startsæt er den ideelle basis for at begynde eller udbygge Power X-Change-sortimentet derhjemme. Startsættet med et 18V 2,5 Ah Power X-Change-batteri og lynoplader hører til det multifunktionelle og grænseløse batterisystem fra Einhell Power X-Change, der kan kombineres med hinanden. De universelt anvendelige Power X-Change-batterier forsyner alle batteriapparater i hele produktfamilien i have- og værkstedsområdet med kraft og udholdenhed. Også opladerne i serien kan anvendes universelt til alle PXC-batterier. Fordelene for kunden er åbenlyse: Med et batteri og en oplader til alle enheder sparer man ikke kun ved anskaffelse betydelige omkostninger, den universelle anvendelsesmulighed skåner miljøet og giver samtidig fleksibilitet i hus og have. Der er heller ingen uorden, og der er intet kaos med forskellige batterier og opladere til hver enkelt enhed. Det førsteklasses genopladelige batteri afspejler memory-effekt og selvafladning, der sikrer konstant, høj power. 18 V 2,5 Ah Power X-Change er det ideelle basis-batteri i Power X-Change familien og også egnet til Twin PACK-anvendelse ved 36 V-programmer. Det processorstyrede, aktive batterimanagementsystem ABS overvåger ved hjælp af den anvendte mikroprocessor konstant parametrene på batteriet. Derved sørger den for den højeste sikkerhed, optimal ydeevne, maksimal driftstid og maksimal levetid. Den aktuelle ladetilstand kan styres med et 3-trins LED-display. Kabinettet kan modstå støv, korrosion og mekaniske påvirkninger på grund af konstruktionen. Ved hjælp af greb kan batteriet nemt fjernes fra alle apparater. Hurtigopladeren er kompakt designet og kræver dermed kun lidt plads, med de integrerede ophængningsøser kan opladeren nemt monteres på væggen. Takket være hurtigladningsteknologi er ladetiderne korte, for optimal opladning og den højeste sikkerhed overvåges batteriet konstant af den intelligente ladestyring. Med opfriskningstilstanden er det muligt at reaktivere dybt afladede batterier. Alle aktuelle oplysninger vises med det 6-dobbelte status-LED-display.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 213 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 134 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 79 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »