Digitalkamera Fujifilm X-T3 Silber Body 26.1 MPix Slv

Digitalkamera Fujifilm X-T3 Silber Body 26.1 MPix Slv
Tip en ven

-7%

11790 kr
Vejl. pris 12690 kr
fra 527 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Et kamera er mere end bare en samling af tekniske specifikationer. Du skal det ideelle værktøj, så systemnavnene fotograf sine fotografiske ideer perfekt signaltype. Den nye FUJIFILM X-T3 er en ekstremt højtydende spejlløst systemkamera der til unzertrennlichen partner til den ambitiøse fotografer. Dette kamera er udviklet, så alle behov til fotografering og videooptagelse helt skal opfyldes: enestående sensorteknologi, højtydende processor, manuel indstillingshjul, elektronisk søger med høj opløsning og et robust kabinet i magnesium, som også under de hårdeste betingelser.

Ny føler, ny processor - endnu mere effekt
FUJIFILM X-T3 er udstyret med den nye X Trans CMOS 4 Sensor*1 og X-processor 4. Så starter den fjerde generation X-serien. X-Trans CMOS 4 er en Bagvendt belyst APS-C-sensor. Den har fire gange så mange faseregistrering pixel i forhold til aktuelle modeller*2. Faseregistreringssystemet pixel er desuden fordelt over hele overfladen af sensoren. Den nye sensor giver trods en opløsning på 26,1 megapixel et fremragende signal-støj-forhold og en minimum følsomhed på ISO160. Arbejdsområdet på hurtig faseregistrering autofokus ved dårlige lysforhold er på -3 EV udvider. Derved opnås en nøjagtig autofokus, heller ikke ved dårlige lysforhold - for eksempel ved optagelser kun ved stearinlys.

Den X-processor 4 har fire CPU-enheder, hvorved en billedbehandling hastighed er nået, der ca. 3 gange hurtigere end ved aktuelle modeller*2. Den nye processor forbedrer ikke kun substantiell nøjagtigheden og hastighed på autofokus. Den leverer også verdens første*3 en 4K/60P 10 Bit-Ausgabe i en spejl trådløse kamera med en APS-C eller større sensor. Dette er især til professionelle filmere en vigtig del.

Den X-processor 4 er også i stand til komplekse billedbehandling opgaver som Fuji Film unikke "Color Chrome"-effekt og de nye "sort/hvid-indstillinger" straks at forarbejde. Ved denne indstilling, der er baseret på Fuji Film farvegengivelse teknologi, Farbtonalitaten "varmt sort" og "koldt sort" originaltro digitalt reproduceres. Denne funktion er både i standardtilstand "sort/hvid" som også i tilstanden "ACROS".

"Color Chrome"-effekt, som hidtil kun i spejlet løsne mellemformat kamera FUJIFILM konfigurerer GFX50S har været tilgængelig, vises i X-T3 for første gang i X-serien. Med "Color Chrome" kan man farve dybde og kontrast på meget farveintensive motiver også i svære situationer i fuldt omfang genskabe fejlen. På grund af den meget høj ydeevne kan denne effekt ikke kun i enkelte optagelser, men også i serieoptagelser anvendes.

FUJIFILM X-T3 anvender mulighederne for X Trans CMOS 4 og X processor 4 for at opnå en betydelig forbedring af ydeevne:

Bedre billedkvalitet: højeste opløsning på 26,1 megapixel i et APS-C-sensor. Alligevel formår X-T3 en lige så lavt støjniveau som aktuelle modeller*2, selvom antallet af pixel er genopladet.
Betydeligt forbedret autofokus-ydeevne: 1,5 gange hurtigere processor hastighed end ved aktuelle modeller*2 til en hurtigere og mere autofokus samt en betydelig forbedret ydeevne ved autofokus registrering af dit ansigt og øjne takket være 2,16 millioner faseregistrering pixel over hele sensorfladen.
Derned sikres en betydelig forbedring af AF/AE-tracking af hurtigt bevægende objekter: blackout-fri serieoptagelser*4 på op til 30 billeder pr. sekund ved samtidig Live View med en opdateringshastighed på 60 billeder pr. sekund, så motivet.
Den Rolling-shutter-forvrængning, et typisk problem af elektroniske lukninger, er i forhold til aktuelle modeller*2 halveret.
Video performance til professionelle: X-T3 understøtter 4K/60p 4:2:0 10-bit intern optagelse på SD-kort samt 4K/60p 4:2:2 10-bit-HDMI-udgang. Begge optagelsesmulighederne kan anvendes parallelt. Desuden har X-T3 via specielt til videoer passende filmsimulation tilstand "ETERNA".

Udførelsen af ansigt registrerings autofokus ved en person, der bevæger sig er i forhold til aktuelle modeller fordobler*2. Af øjnene registrerings autofokus understøtter AF-C-tilstand og har også ved portrætter, der indfanger bevægelse indeholder en nøjagtig fokus sporing ved. Selv i vanskelige situationer fokuserer X-T3 nøjagtigt, også når man optager en person fra siden. Den ansigts- og øjne registrerings-AF er også under videooptagelse tilgængelig for en problemfri optagelse af personer at realisere.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 2070 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 1063 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 527 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »