Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

**DEMO** Pool Pump Optima 33 250W

1 / 1

**DEMO** Pool Pump Optima 33 250W

1295 kr.

-44%

Rek pris. 2295 kr.
**DEMOMODEL** Et hydraulisk toptunet pumpehusdesign giver Optima pumpen en ekstra stor flowkapacitet, som er ideel når der skal mange liter igennem filtersystemet hver dag. Det gennemsigtige filterlåg gør det samtidig nemt at efterse den store indr
  • Optima pumpens unikke hydrauliske pumpehusdesign g
Læs mere

**DEMOMODEL**

Et hydraulisk toptunet pumpehusdesign giver Optima pumpen en ekstra stor flowkapacitet, som er ideel når der skal mange liter igennem filtersystemet hver dag. Det gennemsigtige filterlåg gør det samtidig nemt at efterse den store indre forfilterkurv under vedligeholdelse. Og fordi ingen af motorens dele har kontakt med vandet, ligger pumpen på et højt elektrisk sikkerhedsniveau.

Pumpen kan arbejde med både klor- og saltvand

Pumpen er velegnet til at arbejde med både klorvand og saltvand (AISI-316 rustfrit stål), så der er frit valg når du skal vælge hvilken desinfektionsform du ønsker til dit badevand.

Tekniske specifikationer

Pumpehus, låg og diffuser er udarbejdet i polypropylen, som er modstandsdygtigt over for de kemiske plejemidler i poolvand, og er forstærket med glasfiber som garanterer fremragende varighed. Standard asynkron motor, forseglet mod ekstern ventilation. Motorlejer er levetidssmurte og valgt for at sikre lang varighed og lydløst arbejdsmiljø.

Hurtige fakta

  • Optima pumpens unikke hydrauliske pumpehusdesign g
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme