Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

**DEMO** Composite Pool Rectangular 606 x 326 x 124 cm, Black Graphite

1 / 1

**DEMO** Composite Pool Rectangular 606 x 326 x 124 cm, Black Graphite

50.000 kr.
**DEMO** produktet har været pakket delvist op og derefter pakket sammen igen på pallen. Det er gennemgået og alt er som det skal være. Derfor et komplet sæt. Denne smukke pool lægger op til mange timers leg og underholdning for hele familien. N
Læs mere

**DEMO** produktet har været pakket delvist op og derefter pakket sammen igen på pallen. Det er gennemgået og alt er som det skal være. Derfor et komplet sæt.


Denne smukke pool lægger op til mange timers leg og underholdning for hele familien. Nyd sommeren i din egen have med denne skønne ovale pool udført i smukt kulgråt kompositmateriale. Kompositpoolen er til dig, der ønsker en smuk pool, der kræver et minimum af ydre vedligehold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Komposittræ er nemlig både miljøvenligt, skal ikke efterbehandles og kræver kun en almindelig aftørring for at holde sig pænt. Komposittræ er modstandsdygtigt mod vind og vejr og er både UV- og klorbestandigt, hvilket passer perfekt til det nordiske klima. Komposittræ er et rigtig godt materiale til pools, da det holder godt på varmen i poolvandet.

 

Denne store kompositpool passer perfekt ind i ethvert havemiljø og spreder glæde og sjov for hele familien. Med en dybde på hele 124 cm er der rig mulighed for at både familiens børn og voksne får glæde af poolen.

 

Poolen bliver leveret i moduler med en udførlig manual så den er nem at samle.

 

Til poolen medfølger alle de nødvendige komponenter:

Sandfilterpumpe inkl. filtersand

Skimmersæt

Indvendig trappe i rustfrit stål med 3 trin

Udvendig komposit trappe med 4 trin

0,6 mm liner

Returventil

Bunddækken

Der er rig mulighed for at opsætte poolen lige der hvor du ønsker det, da denne pool både kan være fritstående eller integreres, eksempelvis i forbindelse med et terrasseområde.

Specifikationer

•Varenummer: 2761

•Pool form: Rektangulær

•Filtersystem med slange: 230W

•Materiale: Komposittræ

    

Identifikation

EAN 5704841276109
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser