Tilbage til toppen
Campingaz gasgrill serie 3 Vælg
Campingaz gasgrill serie 3 Vælg
Campingaz gasgrill serie 3 Vælg
Campingaz gasgrill serie 3 Vælg

1 / 4

Campingaz gasgrill serie 3 Vælg

7.985,91 kr.
Campingaz gasgrill serie 3 Vælg Skab ægte kulinariske fester udendørs med Campingaz Series 3 Select gasgrill  Udnyt ydeevnen fra uafhængigt justerbare brændere i rustfrit stål og Blue Flame Power System-teknologi. Denne teknik giver saftigere mad
Læs mere

Campingaz gasgrill serie 3 Vælg

Skab ægte kulinariske fester udendørs med Campingaz Series 3 Select gasgrill 

Udnyt ydeevnen fra uafhængigt justerbare brændere i rustfrit stål og Blue Flame Power System-teknologi. Denne teknik giver saftigere mad uden at brænde sig selv, da den forhindrer sporadiske opblussen under tilberedningen.

Den store kogeflade af porcelæn emaljeret støbejern sikrer fremragende varmeopbevaring og giver plads nok til store grupper.

Hver af de tre brændere kan justeres separat, så du kan tilberede retter, der kræver forskellige temperaturer på samme tid.

Takket være muligheden for at samle et rotisserie og det innovative modulære madlavningssystem vil ingen dag være den samme.

Modulært madlavningssystem - fjern bare grillens indre ring og tænd for et af tilbehøret til det modulære madlavningssystem (købes separat).

Hvorfor ikke servere en friskbagt pizza på en pizzasten? Eller nyd en lækker paella tilberedt i en autentisk non-stick spansk paellapande?

Hvis eksotisk mad tilberedt over høj varme er din smag, kan du bruge en wok i kulstofstål ved hjælp af non-stick teknologi.

Eller du kan tilberede en lækker kylling med den grillede kyllingegrill. Alt dette er nu muligt med det modulære madlavningssystem, og det vil være meget lettere at imponere dine gæster og servere et rigt og varieret måltid sammen, ikke kun en grill.

Det er ikke kun nemt at lave mad med Campingaz Onyx S Series 4 grillen, men også at rengøre den med det nye Campingaz InstaClean Aqua System. Det nye design gør det muligt hurtigt at få adgang til fedtopsamlingsboksen, der nu er placeret på forsiden af grillen under knapperne. Bakken er fyldt med vand og samler og afkøler fedtet fra madlavning. Kassen kommunikerer via en plads, der er fastgjort med et stik med den store indsamlingsboks, der er let tilgængelig lige under den. Opsamlingsboksen er udstyret med et filter, der adskiller tætte fedtstoffer for nem rengøring.

Opmærksomhed! Det fungerer med butan-propanblanding (flaske).

OBS: Den anvendte regulator skal være 30 mBar!


Funktioner:

- kogeområde (cm²): 2806

- størrelse på kogeområde (cm): 46 x 61

- Brændere: Blue Flame Power System, rustfrit stål;

- Antal brændere: 3;

- Effekt: 10,2 kW;

- Gasforbrug: 741 g/h

- rengøringssystem: InstaClean ® Aqua Basic;

- Grillmateriale: emaljeret støbejern;

- Grill: grill med modulært system og grill;

- modulært madlavningssystem: Ja;

- opvarmning af grillen: 17 x 62 cm

- Tænding: Piezo;

- termometer: ja;

- sidebord: 2 begge foldes sammen

- Lågets materiale: stål med sider af aluminium;

- vogn: udstyret med hylde

- Hjul: 2 heftige hjul;

- Flaske: rummer 10 kg flaske;

- vægt: 59 kg

- dimensioner (L x B x H) cm åbent dæksel: 146 x 70 x 148;


Modulært madlavningssystem:

Du kan tilberede en række opskrifter ved hjælp af dette innovative system. Det er kun at fjerne grillens indre ring og fastgøre et af tilbehøret til det modulære madlavningssystem (købes separat). Hvorfor ikke servere en friskbagt pizza på en pizzasten? Eller nyd en lækker paella tilberedt i en autentisk non-stick spansk paellapande? Hvis eksotisk mad tilberedt over høj varme er din smag, kan du bruge en wok i kulstofstål ved hjælp af non-stick teknologi. Eller du kan tilberede en lækker kylling med den grillede kyllingegrill. Alt dette er nu muligt med det modulære madlavningssystem, og det vil være meget lettere at imponere dine gæster og servere et rigt og varieret måltid sammen.


Insta Clean Aqua System teknologi;

- gør rengøringen hurtig og nem, fedtopsamlingsboksene er placeret på forsiden, venstre og højre;


Blue Flame Teknologi:

Denne teknik giver saftigere mad uden at brænde sig selv, da den forhindrer sporadiske opblussen under tilberedningen.


Brænder i rustfrit stål:

- Giver en ensartet temperatur over hele kogefladen;

- giver høj temperatur til direkte madlavning

- modstår langvarig brug

Identifikation

EAN 3138522119140
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser