Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Batteri Udendørs støvsuger EasyClean Li SET Gardena

1 / 1

Batteri Udendørs støvsuger EasyClean Li SET Gardena

1184 kr.
GARDENA udendørs støvsuger EasyClean Li er perfekt til fleksibel rengøring udendørs og indendørs. Det kan støvsuge både fugtige og tørre snavspartikler. Dette betyder, at du kan bruge denne udendørs støvsuger til mange rengøringsopgaver. Det integrer
Læs mere

GARDENA udendørs støvsuger EasyClean Li er perfekt til fleksibel rengøring udendørs og indendørs. Det kan støvsuge både fugtige og tørre snavspartikler. Dette betyder, at du kan bruge denne udendørs støvsuger til mange rengøringsopgaver. Det integrerede lithium-ion-batteri er særligt kraftigt, hvilket betyder, at det kan suge op endnu større snavspartikler, fugtig jord eller blade. Et filter af høj kvalitet garanterer effektiv sugekraft ved støvsugning af støv og krummer. Produktet inkluderer en lang sprøjtedyse og en børstefastgørelse. Støvsugeren kan opbevares sikkert i den pladsbesparende vægbeslag med integreret ladestation.


Teknisk data:

  • Batteritype: 18 V Li-Ion batteri / 2,6 Ah
  • Arbejdstid: maks. 20 min
  • Opladningstid: ca. 4 timer
  • Maks. sugehastighed: 1500 l / min.
  • Indhold af snavsbeholder: 0,7 L.
  • Vægt: 1,3 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .