Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Arida Pro PD Affugter

Fri fragt
Arida Pro PD Affugter
Arida Pro PD Affugter
Arida Pro PD Affugter
Arida Pro PD Affugter
13499 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af 24Nordic

Overvåg prisen på produktet

 • Kan bruges i kolde grader
 • God effekt ved lav temperatur
 • Fugt blæses ud af bygningen
 • Bygget i Europa
Arida Pro PD er en affugter, der:
kan fjerne op til 21,5 liter vand om dagen fremstiller ikke flydende vand, men blæser fugtigheden ud af bygningen som fugtig luft Kan bruges i alle temperaturer, selv i kolde temperaturer har hygrostat for at opretholde konstant fugtighed Arida Pro PD er en kompakt sorptionsbaseret affugter af industriel kvalitet. Det er velegnet til små værelser på op til 100 m2, men kan bruges op til 200 m2 under gunstige forhold. Affugteren er lavet af stærk aluzinc, der kan modstå industriel brug og et hårdt miljø.
Arida Pro PD suger luften ind fra det rum, den er i. Denne luft suges ind gennem et G4-luftfilter for at beskytte affugteren mod støv. Placeret lige på indersiden af ​​luftfilteret måler fugtigheden i den luft, der kommer ind. Du kan justere hygrostaten for at få den rette fugtighed. Generelt anbefaler vi 50% RF.
Luften blæses yderligere ind i et silicageltørringselement. Dette tørreelement absorberer fugt fra luften. Den tørre luft blæses derefter tilbage til rummet. Du kan også tilslutte en luftslange for at blæse den tørre luft ud i nogen afstand fra affugteren, muligvis til et andet rum.
Når tørreelementet er mættet med fugt, sker der to ting:
Varm luft blæses gennem tørreelementet for at frigive fugt. Luften fra tørreelementet blæses ud af bygningen og vender ikke tilbage til rummet. Når tørreelementet er tørt igen, slukkes varmen, og luften ledes tilbage til rummet. Dette gør det muligt for tørreelementet at absorbere ny fugt fra luften. Sådan skifter affugteren mellem tørrefasen og fugtudløsningsfasen.
hygrostat Arida Pro PD leveres med en integreret hygrostat, der er forudindstillet fra fabrikken. Dette sikrer konstant fugtighed. Hvis du vil justere denne hygrostat, er dette meget let.
Kolde grader / frost Da denne affugter ikke producerer flydende vand, kan den bruges fint i kolde grader (kun fugtig luft, der blæser ud af bygningen).
Ansøgninger Arida Pro PD
kælder krybekælder garage lagerbod hems beholder til opbevaring kaserne på byggepladsen huse og bygninger under opførelse Inkluderet i pakken:
Arida Pro PD Affugter Kontrolpanel med 15 meter kabel Våtluftsslange Vådluftsslang ebbe beslag

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .