Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D

(0)
Skrive en anmeldelse
-43%
TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D
TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D
TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D
TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D
TrendRehab - Massagetæppe Trend-121-3D
1295 kr.
Vejledende pris: 2253 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af TrendRehab

Overvåg prisen på produktet

 • Vibrerende sæde
 • Roterende nakkemassage
 • Otte infrarøde massagefingre
 • Passer på alle stole, lænestole og sofaer
 • 12 V biladapter medfølger

Sveriges bedste massagetæppe er her. Forkæl dig selv med en massage i topklasse!

Vi præsenterer stolt vores massagetæppe, Trend-121-3D. Med dets otte infrarøde varmefingre i rygmassagen, roterende nakkemassage og vibrerende sæde, der giver øget cirkulation i bagens muskler og benene, slår det alle de dyre massagestole med hestelængder. Sammen med svenske massører og fysioterapeuter, har vi gjort dette produkt uovertruffent, og vores kunder er helt enige.

Trend-121-3D giver en positiv og vidunderlig massageoplevelse for hele kroppen, som intet andet produkt på markedet kan levere.

Trend-121-3D bruger en rolig, meget effektiv massagerytme, der nænsomt strækker nakken og masserer skuldrene komfortabelt. Den infrarøde varme varmer dine led og muskler, mens de ekstremt realistiske massagefingre arbejder. Det betyder, at blodgennemstrømningen stiger, og din blodcirkulation går i dybden - og når gennemstrømningen af nyt, iltrigt blod øges, medfører det, at dine muskler føles mindre ømme og anspændte. Det er værd at nævne, at øget blodcirkulation generelt er god for hele din krop og dit helbred. Den dejlige massage får dig også med at slappe af og føle dig godt tilpas. Det hjælper også med at stimulere produktionen af det helbredende velværehormon oxytocin. Oxytocin er et mirakelstof, der reducerer stress og blandt andet lindrer angst, depression og smerte. Med andre ord kan vi garantere, at massagetæppet bliver din nye bedste ven, der altid stiller op og holder dine problemer væk.

Hvis du sammenligner massagetæppet med massagepuden, er den største forskel, at massagetæppet dækker et større område af din krop. Tæppet kan både massere nakke, skuldre, ryg og bag på samme tid med maksimal effekt, hvilket styrker de fremragende resultater. Produktets fleksibilitet gør, at det passer til enhver stol, lænestol eller sofa. Det kan også bruges i bilen, da der medfølger en 12-volts adapter, så du nemt kan sætte det til bilens 12V-stik. Perfekt, fordi længere bilture nemt kan få din nakke og skuldre til at føles ømme og anspændte.

Vent ikke for længe med at købe det eksklusive produkt. Din krop vil takke dig!

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.