Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Ren plante ingefær kropsmassageolie
Ren plante ingefær kropsmassageolie
Ren plante ingefær kropsmassageolie
Ren plante ingefær kropsmassageolie
Ren plante ingefær kropsmassageolie
Ren plante ingefær kropsmassageolie

1 / 6

Ren plante ingefær kropsmassageolie

151,65 kr.

-23%

Rek pris. 197,14 kr.
Planteterapi Lymfatisk dræning Ingefærolie er en fantastisk naturlig løsning til lymfedrænering, ødemer, edderkoppervene og åreknuder. Det stammer fra en ingefærrød, et yndlingskrydderi i den kulinariske verden. Forskning viser, at ingefær indeholder
  • Massage Oil
Læs mere
Planteterapi Lymfatisk dræning Ingefærolie er en fantastisk naturlig løsning til lymfedrænering, ødemer, edderkoppervene og åreknuder. Det stammer fra en ingefærrød, et yndlingskrydderi i den kulinariske verden. Forskning viser, at ingefær indeholder mere end hundrede kemikalier, der kan understøtte dine kemikalier, der samarbejder for at forbedre dit samlede velbefindende. Ekstrakt fra ingefær rod, giver ingefær olie dig ved at lindre hævelse og smerter ved dets opvarmning og antiinflammatoriske egenskaber. Funktioner: Reducerer hurtigt hævelse fra lymfødem Fjernelse af tilstoppede lymfeknuder, som hjælper med immunitet Redskaber hævede kirtler efter operation eller skade og betændelse Reducerer fedtvæv og fedtceller Stimulerer udvisning af affaldsprodukter og toksiner Specifikationer Volumen: 30 ml Aktive ingredienser: Ingefær Oi, Ingefærrød Ekstrakter, Jojoba frøolie Kun til udvendig brug Sådan bruges: Massér olie 1-2 gange dagligt til lymfedrenering, hvis det er nødvendigt med fokus på områder omkring hals, knæ og armhul. Anvendes efter et varmt bad anbefales.
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Massage Oil
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .