Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

ORGANISK ÆTERISK YLANG YLANG OLIE (Oprindelse: Madagaskar) 8ML

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
ORGANISK ÆTERISK YLANG YLANG OLIE (Oprindelse: Madagaskar) 8ML
ORGANISK ÆTERISK YLANG YLANG OLIE (Oprindelse: Madagaskar) 8ML
144 kr.
Fri fragt
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Bio Scents

Overvåg prisen på produktet

  • 100% bio ylang ylang
Æteriske olier ekstraheres fra medicinske planter og har en stimulerende og helbredende virkning på muskler og organer. Bio Scents har en omfattende serie æteriske olier, hver med sin egen styrke og anvendelse.

Ylang Ylang olie: Bio Scents æteriske organiske Ylang Ylang olie er fremstillet af Ylang Ylang, dyrket i Madagaskar. Denne Ylang Ylang kommer fra den seneste høst og er fyldt på flaske i Europa. Ylang Ylang er et træ ca. 20 meter højt med hængende grene, der understøtter store, gylden gule, stjerneformede blomster, hvorfra olien er opnået. Ylang Ylang, ligesom østers, har et ry for at være en afrodisiakum.

Duft: Denne premium organiske Ylang Ylang olie har en rig, sød, blid og blomsteret aroma.

Advarsel: Undgå brug under graviditet. Undgå brug i kombination med medicin. Brug ikke ufortyndet på huden. Må ikke anvendes på beskadiget eller irriteret hud. Hvis du er gravid eller tager medicin, skal du søge rådgivning inden brug. I tilfælde af hudirritation skal du straks afbryde brug og søge lægehjælp. Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Brandfarlig. Opbevares på et køligt og mørkt sted.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.