Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

ORGANISK ÆTERISK LAVENDEL OLIE (Oprindelse Frankrig) 8ML

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
ORGANISK ÆTERISK LAVENDEL OLIE (Oprindelse Frankrig) 8ML
ORGANISK ÆTERISK LAVENDEL OLIE (Oprindelse Frankrig) 8ML
113 kr.
Fri fragt
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Bio Scents

Overvåg prisen på produktet

  • 100% bio lavendel
Æteriske olier ekstraheres fra medicinske planter og har en stimulerende og helbredende virkning på muskler og organer. Bio Scents har en omfattende serie æteriske olier, hver med sin egen styrke og anvendelse.

Lavendel olie: Organisk Lavendel fra Bio Scents kommer fra Frankrig med Fransk Lavendel Certifikat FR-BIO-01. Denne lavendel kommer fra den seneste høst og er dyrket, tørret og fyldt på flaske i Europa. Lavendelblomsten er bægeret, der er adskilt fra stammen. Lavendelblomsten har en blå/lilla farve og bærer på den æteriske olie. Lavendelmarkerne ligger mellem 600 og 1400 meter over havets overflade i Frankrig.

Duft: Denne premium organiske lavendel olie har en stærk, blomstrende og smuk aroma.

Advarsel: Undgå brug under graviditet. Undgå brug i kombination med medicin. Brug ikke ufortyndet på huden. Må ikke anvendes på beskadiget eller irriteret hud. Hvis du er gravid eller tager medicin, skal du søge rådgivning inden brug. I tilfælde af hudirritation skal du straks afbryde brug og søge lægehjælp. Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Brandfarlig. Opbevares på et køligt og mørkt sted.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.