Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Øretermometer
Øretermometer

1 / 2

Øretermometer

291,50 kr.
ØretermometerBerøringsfrit febertermometer udviklet til både medicinsk og personlig brug. Måling foretages enten ved at pege enheden mod panden, eller ind i øret.Dette moderne termometer fra Yonker har et stort og tyd
Læs mere

Øretermometer

Berøringsfrit febertermometer udviklet til både medicinsk og personlig brug. Måling foretages enten ved at pege enheden mod panden, eller ind i øret.

Dette moderne termometer fra Yonker har et stort og tydeligt display, hvor du ser den aktuelle kropstemperatur, og de forskellige farver angiver om personen har feber eller ej. Du kan udføre målingen hurtigt og nemt.

Fra et infektionskontrollerende synspunkt, er denne type termometer virkelig god. Når der måles på panden, behøver personen, der udfører målingen, ikke engang at røre ved personen med hænderne. Derudover kan målingen også nemt udføres på egen hånd, hvis det ønskes.

Ved måling via øret, skal øret imidlertid flyttes forsigtigt bagud og opad før målingen *. Dette sikrer, at det infrarøde lys når langt nok ind i øret.

* For børn under et år, skal øret kun flyttes bagud.

 

Resultater på kun ét sekund!

Dette infrarøde termometer fra Yonker er ikke kun simpelt - det er også utroligt hurtigt. Tryk blot på knappen for at starte målingen. Efter kun ét sekund vil du høre signalet som indikerer, at målingen er afsluttet. Du kan se resultatet direkte på displayet.

 

Let at anvende

Enheden aktiveres ved at trykke på on-knappen. Den samme knap bruges til at starte målingen. Det er så let at betjene, at alle kan bruge den uden behov for at læse en manual.

 

Alarmer i tilfælde af feber

Nu behøver du ikke længere være usikker på, om den angivne temperatur betyder, om du har feber eller ej. Termometeret fra Yonker viser tydeligt med tre forskellige farver, hvis du har en normal temperatur, moderat forhøjet kropstemperatur eller feber. I tilfælde af feber, alarmerer enheden også med tre tydelige bip.

 

Smart hukommelsesfunktion

Enheden har en smart hukommelsesfunktion, der gemmer dine 12 sidste målinger. På denne måde kan du tydeligt se, hvordan feberen udvikler sig, og om den aftager.

 

Dobbelte indikatorer

Enheden har en aftagelig beskyttelse til måling på panden. Så længe beskyttelsen er på, ved enheden at det er på panden at målingen udføres. Hvis du fjerner beskyttelsen, viser en indikator på displayet, at der nu skal foretages en måling i øret.

Denne enhed bruger 2 stk. AAA-batterier (medfølger). Hvis termometeret ikke bruges i 60 sekunder, slukker det automatisk, for at spare på batterierne.

Upptäck mer inom Sundhed Førstehjælp
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .