Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Kviktest Flowflex™ SARS-Covid 19 Antigen Test udstyr

1 / 1

Kviktest Flowflex™ SARS-Covid 19 Antigen Test udstyr

109 kr.

-73%

Rek pris. 399 kr.
Identificerer igangværende infektion i løbet af 15 minutter. En af markedets mest troværdige og brugervenlige antigen tests. Prøven kan tages nasalt (2.5 cm oppe i næsen) eller nasopharyngeal. (Specificer ved bestilling hvilken type af prøveudtagning
Læs mere

Identificerer igangværende infektion i løbet af 15 minutter.

En af markedets mest troværdige og brugervenlige antigen tests. Prøven kan tages nasalt (2.5 cm oppe i næsen) eller nasopharyngeal. (Specificer ved bestilling hvilken type af prøveudtagningspind). Testen svarer på en igangværende infektion i løbet af 15 minutter.

Brugervenlig med forfyldte ‘’buffers-/kanyler’’, som gør hele proceduren nemmere og sparer på tid i tilfælde, hvor mange mennesker skal testes på samme tid.


Præstationsevne:

Ingen krydsreaktioner med andre virusser.

Følsomhed: 97.1% (83.8% -99.9%) *

Specificitet: 99.6% (97.7% -99.9%) *

Nøjagtighed: 99.3% (97.5% -99.9%) *

* 95% konfidensinterval

Dette betyder at positive resultater fra tests er meget præcise. I tilfældet af negativt svar eller at mistanken om COVID-19 forbliver, skal man foretage en PCR-test for at bekræfte det negative resultat. 

Upptäck mer inom Sundhed Sundhedstests
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .