Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Kold laser rødt lys terapi enhed med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende
Kold laser rødt lys terapi enhed med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende
Kold laser rødt lys terapi enhed med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende
Kold laser rødt lys terapi enhed med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende

1 / 4

Kold laser rødt lys terapi enhed med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende

2.799 kr.
Leder du efter en måde at få hurtig terapeutisk lindring af muskelsmerter og fremskynde din krops helingsproces? Denne kold laserlysterapienhed med skærm | Fysioterapi LLLT Pain Reliever ny enhed bruger den nyeste LLLT til at hjælpe dig med at
Læs mere
Leder du efter en måde at få hurtig terapeutisk lindring af muskelsmerter og fremskynde din krops helingsproces? Denne kold laserlysterapienhed med skærm | Fysioterapi LLLT Pain Reliever ny enhed bruger den nyeste LLLT til at hjælpe dig med at helbrede fra smertelindring, sårheling, sportsskader, knoglereparation, rehabiliteringsterapi, dermatologi, nerveregenerering, laserakupunktur og mere.
Virker Lllt virkelig
LLLT-behandling bruger lysfotoner til at reducere inflammation i et område af kroppen og tilskynde til celle-reproduktion, hvilket giver smertelindring og behandling af skader. Denne enhed af medicinsk kvalitet bruger også sikker laserterapi til at trænge dybt ind i kroppen og arbejde hurtigt for at mindske smerte og stimulere helingsprocessen.
Hvad er Lllt

Funktioner:

Kold laserterapi: Denne enhed bruger en lav-intensitets laser med bølgelængden på 650nm og 808nm, der kan trænge ind i den lavvandede hud som blodkarvæggen for at lindre overfladisk smerte og sårheling. Laserterapi kan også trænge ind i det dybere smerteområde til behandling af knæ, muskelspasmer, skuldersmerter og meget mere. Effektiv til en række anvendelser af kropssmerter og genoptræning.

LED-lysterapi: Ved at bruge flere LED-lys til at målrette mod lysreceptorer, lindrer denne koldlaserlysterapi-enhed smerte og forbedrer kroppens helingsproces og øger sårheling i høj grad. Forbedrer blodcirkulationen og stimulerer cellerne, det hjælper også med at forynge huden ved hurtigt at reducere betændelse og acne.

LLLT-behandling: Enheden genererer et lys med en enkelt bølgelængde, der ikke udsender varme, lyd eller vibrationer, som bruges til at trænge ind i huden og stimulere kroppens naturlige helingsprocesser. LLLT hjælper med at aktivere dyb vævsreparation, mindske inflammation til ødemvæske, accelerere lymfocytternes aktivitet og kroppens selvhelbredende system, accelerere udskillelsen af smertestillende stoffer og reducere følsomheden af den perifere nerve.

Sikker og ikke-invasiv: Ved hjælp af moderne behandling med infrarødt lys leverer denne enhed ikke-termiske fotoner af lys til kroppen for at hjælpe med at helbrede skadede celler, forbedre blodgennemstrømningen, reducere inflammation og lindre smerte. Det er en ikke-invasiv behandling med lav risiko for krydsinfektion.

Brugervenlige funktioner: Let, bærbar og genopladelig til kontinuerlig brug i op til 5 timer. Tryk én gang for at tænde, tryk igen for at starte behandlingen. To gange-tryk beskyttelse indstillet for at undgå utilsigtet udsendelse. Timer-indikatoren går automatisk tilbage til det forrige niveau efter 5 minutters brug, så brugeren ved, hvor meget tid der er tilbage.
Hvad er Lllt-terapi

Hvordan virker lysterapi?

Blåt LED-lys: Blåt lys-bølgelængde på 410nm - 480nm har den virkning, at det hurtigt hæmmer inflammation. Gennem fotodynamiske effekter stimulerer lyset porphyrin i hudens enzymer og frigiver en stor mængde singlet aktivt oxygen, hvorved det ødelægger og reducerer acne og reducerer inflammation.

Gult LED-lys: Gult lys retter sig mod lysreceptorerne på vores celler, som derefter omdanner lyset til energi, som giver cellen brændstof for at forbedre optimal funktion. Lysene udløser lymfesystemet og forbedrer fjernelsen af toksiner fra det behandlede område. Øger sårheling, kollageninduktion, hudhydrering og hudens generelle sundhed.
Hvordan virker Lllt

Fordele ved Cold Laser Light Therapy Device med skærm | Fysioterapi LLLT Smertestillende:

 • Forbedret blodcirkulation
 • Reducer inflammation
 • Generel smertelindring
 • Fremskynd vævsreparation
 • Øger kroppens helingshastighed
Virker Lllt

Specifikationer:

 • Materiale: ABS
 • Bølgelængde: 808nm 650nm
 • Behandling: 10-30 minutter om dagen
 • Strømkilde: Batterier
 • Strømkapacitet: 1800mAh
 • Strømspænding: DC5V
BEMÆRK: Forbedringen afhænger af skadestype, sværhedsgrad og forskellige involverede smerteveje, folk varierer i terapiresponstid. Det er derfor, vi anbefaler, at du forpligter dig til en 3-ugers behandlingsplan.
Hvor lang tid tager det at arbejde
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser