Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Irisana menstruationskop Klar Str S

1 / 1

Irisana menstruationskop Klar Str S

299 kr.

-40%

Rek pris. 499 kr.
Hvis du er på udkig efter en organisk alternativ til puder og tamponer er dit produkt. Disse vaginale briller er komfortable og respektere miljøet i skeden, tilpasser sig perfekt til kurverne i kroppen og forhindrer dig i at have sådanne ubehagelige
Læs mere

Hvis du er på udkig efter en organisk alternativ til puder og tamponer er dit produkt. Disse vaginale briller er komfortable og respektere miljøet i skeden, tilpasser sig perfekt til kurverne i kroppen og forhindrer dig i at have sådanne ubehagelige tab. Hvis du ønsker at prøve noget nyttigt, let at bruge og hygiejnisk som et alternativ til menstruation er dit produkt.

Fremstillet af 100% platin silikone, et kemisk inert, ikke-toksisk, uforanderlig, lugtfri og steriliserbart materiale, de er helt sikkert for kroppen og forårsager ikke allergiske reaktioner eller inflammationer.

Hvis du har allergi, enten tamponer eller latex, kan du bruge den vaginale kop. Du kan bruge det, mens du gør sport, mens de rejser, når du sover, vil du ikke mærke, at du har det på. Det er også kompatibel med den svangerskabsforebyggende spole. Disse briller er økologisk og økonomisk, fordi de kan vare op til 10 år.

Iriscup er ISO 10993 Biokompatibilitet, som sikrer, at materialet anvendes ved dets fremstilling, 100% platin silikone, ikke producerer cytotoksicitet, allergisk overfølsomhed og irritation af den vaginale slimhinde.

Str S er perfekt til kvinder op til 25 år, og som ikke har født.

Iriscup har FDA registrering. Certificeret til ISO 10993 biokompatibilitet.

Features:

  • Str S

  • Praktisk

  • Passende brug af IUD

  • 100% platin silikone

  • ikke producere cytotoksicitet, allergisk overfølsomhed og irritation af vaginal slimhinde

  • Ikke-giftige, uforanderlig, lugt og steriliseres
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter