Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Flystrømper / Kompressionsstrømper 39-43
Flystrømper / Kompressionsstrømper 39-43

1 / 2

Flystrømper / Kompressionsstrømper 39-43

49 kr.
Flystrømper / Kompressionsstrømper Kompressionsstrømper som bibeholder et konstant tryk omkring dine lægge. Perfekt ved lange rejser for at mindske risikoen for blodpropper og fjerne eventuel væske som opsamles. Hvis du står meget på jobbet er kompre
Læs mere
Flystrømper / Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper som bibeholder et konstant tryk omkring dine lægge. Perfekt ved lange rejser for at mindske risikoen for blodpropper og fjerne eventuel væske som opsamles. Hvis du står meget på jobbet er kompressionsstrømperne et godt alternativ eftersom de holder væskesamlinger væk fra dine lægge og derved giver dig behageligt friske ben hele dagen.

Kompressionsstrømperne er også et perfekt alternativ efter træning eftersom de kan mindske træningssmerter og øge blodcirkulationen og derved sikre at dine muskler restituerer sig hurtigere. Mange personer anvender desuden kompressionsststrømper når de træner for at mindske muskelvibrationer som kan være negative.

Størrelse: 39-43
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .