Euromat - Akupressur pude

Euromat - Akupressur pude
Tip en ven
351 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af White Lotus Anti Aging

Mere fra White Lotus Anti Aging White Lotus Anti Aging er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant White Lotus Anti Aging, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

white lotus EuroMat Acupressure Pillow-Top Acupressure Pillow - En håndlavet i Europa Pude, opfylder EU-standarder, har Memory Foam, No Lim, No Dyes, Non-Allergenic. DESIGNET AF ACUPUNKTURISTER TIL AT ARBEJDE FOR DIG 


Den white lotus akupressurmåtte, der ledsager denne pude, har netop vundet Bedste akupressurmåtte 2016, 2017 og 2018

Disse priser er velkendte i Tyskland og ligner på Which Magazine produkt anmeldelser. Blandt andet blev måtterne bedømt på kvaliteten af ​​materialer, design af plastikspidserne og kundeservice efter kundeservice.


• EFFEKTIV - 1944 pigge på akupressurpuden. Det var målrettet designet til at regulere endorfiner for at øge energiniveauer, eliminere stress, søvnforstyrrelser, spændte muskler, for at slippe af med hoved- og nakkesmerter.

• STOR - Lavet i Europa for at passe til deres fysik; så det dækker dit hoved for bedre effekt. Dens størrelse er 28 x 24 cm

• SAFE - Spikes er lavet af matkvalitet plast, og ikke fra ABS plast. Ingen lim bruges til at fastgøre piggerne og undgår potentielle allergier. Bomuld er farvet kun med ikke allergifremkaldende farvestof.

• KOMFORTABEL - Den eneste akupressurpude, der er fremstillet ved hjælp af et unikt hukommelsesskum til at forbedre din individuelle nakke og hoved bedre.

• ETISK - Alle europæiske materialer produceret i overensstemmelse med tekstilcertifikater med hensyn til både bomuld og skum.


Euro Acupressure Pillow er den 1. acupressur pude, der er skabt specielt til europæisk kunde og produceret udelukkende i Europa fra EU-materialer og i henhold til europæiske standarder. Europæiske kvalitetsstandarder er helt forskellige fra dem, der anvendes til de fleste akupunkturpuder i Asien. Denne akupunkturpude er den eneste der indeholder hukommelseskum, der passer bedre til nakke og hovedkonturer. Puderpiger er fremstillet af madvarer af plast, ikke ABS plast. De er sammenføjet med bomulden uden limen for at undgå brugen af ​​potentielt giftige lim.

Akupressurmåden blev oprindeligt udforsket og skabt i Rusland i 1970'erne. Derefter blev det meget brugt til mange sygdomme og sundhedsmæssige forhold. Forskning hævder, at det producerer effekt ved at stimulere produktion af endorfiner.


Det kan bruges nemt men effektivt hjemme for at forbedre mange aspekter af personens liv. Acupressure Mat og pillow fordele er som følger, det regulerer endorfiner for at øge energiniveauer, eliminere stress, løse problemerne med dårlig sovende, spændte muskler, skulder, hoved og nakke smerter. 


Specifikationer: Pudestørrelsen er 28cm ved 24cm og er større end vores konkurrenter til at opfylde europæiske fysiske standarder. Den indeholder 1994 pigge, som er lavet af certificeret mad grade plast.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 163 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 110 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »