Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Blodtryksmåler Bluetooth Teniso

Til kassen

Se også

Blodtryksmåler Bluetooth Teniso

(0)
Skrive en anmeldelse
733 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid Expressleverance
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Tensio er en tilsluttet håndledsblodtryksmåler, der hjælper dig med nemt at måle dit blodtryk og din puls

Bare tryk på en knap for at starte analysen og se resultatet af dit blodtryk på den store baggrundsbelyste LCD-skærm. Det er perfekt, hvis du ikke har din smartphone med dig, eller hvis du vil lade en anden downloade data takket være 60 integrerede minder. Synkroniser derefter dine data med den gratis Wellness Coach-app, hvor du kan overvåge dine fremskridt og få gratis rådgivning. Appen giver en farvekodet fortolkning af dine resultater i henhold til officielle WHO-standarder (Verdenssundhedsorganisationen). Takket være den lille størrelse, kun 17 mm tyk, kan du tage Tensio med dig overalt for at holde styr på dit blodtryk, når du vil. Det er mere praktisk at måle dit blodtryk ved håndleddet, fordi du ikke behøver at rulle ærmet op.

- Enkel og nøjagtig måling af blodtryk og puls
- Forbundet til Wellness Coach-appen til langsigtet overvågning af vigtige indikatorer
- Stor baggrundsbelyst LCD-skærm til øjeblikkeligt at læse resultater
- Smalt design, der tager det med overalt

NEM & PRÆCIS MÅLING
Overvåg let dit blodtryk og din puls. Bare tryk på en knap for at starte analysen og se resultatet af dit blodtryk på den store baggrundsbelyste LCD-skærm.

WELLNESS COACH APP
Web Coach Smart opretter forbindelse til Terraillon Wellness Coach - Health-appen tilgængelig på iOS og Android. Sæt dine mål, og få gratis rådgivning, der er videnskabeligt valideret for at nå dem.

Appen giver en farvekodet fortolkning af dine resultater i henhold til officielle WHO-standarder. (Verdenssundhedsorganisationen)

SLANK DESIGN
Takket være den lille størrelse, kun 17 mm tyk, kan du tage Tensio med dig overalt for at overvåge dit blodtryk, når du vil. Det er mere praktisk at måle dit blodtryk ved håndleddet, fordi du ikke behøver at rulle ærmet op.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Håndled - Blodtryk og puls - Manchet Ø13,5-21,5 cm - Baggrundsbelyst LCD-skærm - Bluetooth Smart - 60 minder - Genopladeligt batteri - Hvid

Kompatibel - iOS, Android 4.3 og Bluetooth Smart (kun smartphone).

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.