Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle

1 / 1

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle

149 kr.
Er du en rigtig sexgud, som kan alt når det kommer til sex? Så tager du helt fejl! Her har du nemlig hele 100 forskellige "eksklusive" sexstillinger, som selv den mest erfarne ikke ikke prøvet! Dette bliver et herligt krydderi til dig og din partners
Læs mere
Er du en rigtig sexgud, som kan alt når det kommer til sex? Så tager du helt fejl! Her har du nemlig hele 100 forskellige "eksklusive" sexstillinger, som selv den mest erfarne ikke ikke prøvet! Dette bliver et herligt krydderi til dig og din partners sexliv, det kan måske blive en ny æra i livet?

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle er en sjov ting at give væk til et par eller til dig og dine partner, hvis I vil pifte kærlighedslivet lidt op. Hver gang I har prøvet en ny stilling på listen, så skraber I en rude væk under navnet. Inden I ved af det, så har I pludselig prøvet 100 nye stillinger! Skrabetavlen er desuden så tilpas dekorativ, at den bliver en flot indretningsdetalje i dit hjem.

  • Materiale: Pap
  • Mål: 42 x 59,4 cm
  • Ramme medfølger ikke
Upptäck mer inom Skønhed
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .