Green Friday 2020 – Forårets største shopping-dag

Forårets største shopping-dag ændrer navn!

Green Friday på CDON var forårets største shopping-dag og blev lanceret i 2016 af os, CDON. Green Friday var lige som Black Friday men om foråret i stedet.

I år ændrer vi navn på forårets største kampagne til Spring Friday, og Green Friday tager i stedet en holdbar retning og flyttes frem til september i år.

Hvornår er det Green Friday?

Green Friday vil flyttes frem til september 2020, og forårets største shopping-dag, Spring Friday, starter kl. 10.00 den 23. april 2020.

Hvornår udkommer tilbuddene?

Tilbuddene for Spring Friday udkommer kl. 10.00, torsdag den 23. april 2020.

Hvordan holder jeg mig opdateret om alle tilbud?

Den bedste måde at holde sig opdateret til alle vores store kampagner på er at være herinde på CDON for at ikke gå glip af noget. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev for at få alle tilbud direkte i din indbakke. For at abonnere på vores nyhedsbrev registrerer du enkelt din e-mailadresse længere ned på siden. Du kan også følge os på Facebook og på den måde holde dig opdateret om alle nye tilbud, som udkommer.

Hvorfor skal jeg shoppe på Green Friday?

Green Friday, som nu hedder Spring Friday, er forårets absolut største shopping-dag med lige gode og prisvenlige tilbud som på Black Friday. I løbet af Spring Friday kan du gøre et kup på masser af produkter til rigtig gode priser. Du finder alt fra sneakers, skønhed, legetøj, film, spil, hjemmeelektronik og meget mere.

Gå ikke glip af vores andre kampagner: